Најубавите Македонки на едно место

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian Girls
  • Време на започнување Време на започнување
girlsfrommk....И? Шо е финтава,се рекламираат нешто?Бараат спонзори? Дејтинг сајт ќе биде тоа?
Која е намената на сајтов?

Блогот има за ЕДИНСТВЕНА цел - да ги промовира Македонските девојки на едно место

Викторија Лоба би ја растурил како слагалица !
Да да како не бе, па и не е нешто баш јака пичкетина.
А и треба да се викаш Трифун Костовски за да ја дрмаш Злоба
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 12:20 ---
Блогот има за ЕДИНСТВЕНА цел - да ги промовира Македонските девојки на едно место
Нешто како каталог, па наредете и цени под нив која колку наплаќа за услугата online pimp или нешто во стилот russian mail order brides

онака не се лоши, ама јас за поарни и не сум:)

Да да како не бе, па и не е нешто баш јака пичкетина.
А и треба да се викаш Трифун Костовски за да ја дрмаш Злоба
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 12:20 ---

Нешто како каталог, па наредете и цени под нив која колку наплаќа за услугата online pimp или нешто во стилот russian mail order brides
Ти братче или ја немаш видено во живо или пак има погрешен вкус за жени ,ама ке да е третото т.е дека се зафркаваш .
Со Викторчето 50 проценти е готова работата ,јас ја сакам уште таа да ме сака хахах .

Лепе Македонке со ружен карактер
Ефтини девојки во скапа облека...

како е да е, на балкан врие од убај цури,

Море озбилно женцкиве се од Македонија?

Видов бајаги убавки женцки :X3::X3:
Девојките кои се поставени на блогот и девојките кои ќе бидат поставени на блогот се исклучиво Македонки.

Macedonian Girls а да не си и ти една од нив на блогот? :unsure:
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 15:08 ---
Политиката на блогот е да не се објавуваат имињата на девојките, освен ако за тоа даде согласност девојката. Во случајов девојката даде согласност. Станува збор за Семине Халил, модел. Благодариме за интересот...
семине халил е македонка :cautious:

Што е целта на промоцијата???

Да си знаеме, де.

Не знаев дека до толку мавнала кризава, па мора и ваква страна да се прави....Уште повеќе ви се чудам на паметот што се промовирате на Кајгана. Што е финтата, да им течат лиги на Кајганџии или...?
Уште само тарифи да им ставевте под секое ID, ццц....
Чисто за ваша информација, вистински убавите девојки немаат потреба од вакво "промовирање".

По кој критериум ќе ги ставате наредните, анонимни кои по секоја цена сакаат да ви се на блогот? Што селекција ќе треба да поминат? :facepalm::facepalm::facepalm:

--- надополнето: 16 јуни 2012 во 23:05 ---

Добра песна во позадина. Бијонс пее? Ај да проверам...:cool:

Иначе, нема ништо поглупаво на светов од снимена фотосесија. Со тоа многу се крши магијата на фотошопираните слики. Како девојкава на пример... на сликите изгледа прекрасно, а вака е ептен смотана, здрвена и не толку убава. О зошто ли прават вакви видеа...:(

Не знаев дека до толку мавнала кризава, па мора и ваква страна да се прави....Уште повеќе ви се чудам на паметот што се промовирате на Кајгана. Што е финтата, да им течат лиги на Кајганџии или...?
Уште само тарифи да им ставевте под секое ID, ццц....
Чисто за ваша информација, вистински убавите девојки немаат потреба од вакво "промовирање".

По кој критериум ќе ги ставате наредните, анонимни кои по секоја цена сакаат да ви се на блогот? Што селекција ќе треба да поминат? :facepalm::facepalm::facepalm:
Ја ко што видов на сајтот таму моеш буквално кого сакаш да пријавиш.
И сеа ради ова што го пиша погоре кузнај колку мужи ќе ти речат дека си љубоморна или слично :)

--- надополнето: 16 јуни 2012 во 23:05 ---

Гледам дека сите ги интересираат женскиве(не дека мене не)туку да го свртам малку муабетов.:)

Ќе ве замолам ако не е тајна да ми дадете име на дечкото кој ги спрема девојките т.е го има 3.50 на клипов.Многу ми е познат,па доколку е тој што мислам да ја пикнеме некако сестра ми да ја слика.Многу сакала да се слика пред апарати вака.:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom