Најубавиот град во Европа (главен град)

Најубавиот град во Европа (главен град)

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
A

Antigona

Гостин
Незнам дали сте биле во париз ама градот е ШИТ, ни У од Убав нема, Прага иначе.

Апсолутно се сложувам со мислењево . И јас не бев воодушевена ама ич од Париз , не знам зошто.

Сеуште ја немам прошетано комплетно цела Европа, но од она што досега го имам видено би гласала за Амстердам , мене лично тој град ми прави мерак.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Апсолутно се сложувам со мислењево . И јас не бев воодушевена ама ич од Париз , не знам зошто.

Сеуште ја немам прошетано комплетно цела Европа, но од она што досега го имам видено би гласала за Амстердам , мене лично тој град ми прави мерак.
80 милиони годишно туристи во Франција,од кои гарант половина од овие го посетуваат и Париз,градот кој има милион надимци како град на светлината или најромантичниот град во светот за него неможе тек така да се каже лош збор..единствено тоа е до вкусот

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
aaaaaaaaaahhhhhhhhhhahaha- c c c c, se prashuvam koj li samo glasal za Atina ???
se zgaziv od smeenje- :pos::pos::pos:ili ne bile voopshto tamu i ne ja vishle, pa onaka pishale ili navistina nemaat videno nishto drugo pa ...sporedile so Skopje
aaaj ajjjaaaaaaaaaa :pos::pos:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Лондон ! ! ! Не дек сум бил ама заљубен сум во Англија :pos2:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Прага и Будимпешта. Многу убави градови со неодолив шарм, можеме само да сонуваме тоа да го видиме каj нас, никаков проект неможе да го направи тоа во нашето мило Скопjе :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Рим е најубав, дефинитивно. Вчера се вратив од Италија, и вчудоневиден сум од градот. Еве неколку слики.

Поглед од Св. Петар.

Колосеумот.

Фонтаната Ди Треви.

Музејот Ватикан. Внатре има работи, кои, едноставно мора да се видат.

Шпанските скали.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
А од кога Истамбул е главен град? И на која држава?
Ne procitav deka e za glavni gradovi , toj sto ja otvoril temata namesto da stavi najubavi GLAVNI gradovi , toj napisal Najubavi gradovi i posle stavil ( GLAVNI GRADOVI ) pa ne go procitav stvarno ...e sea od glavnite gradovi niz Evropa najubav e Berlin .

Kajgana Shop

На врв Bottom