- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 28
ama tamu ne davet tabliПа после народо да се жале дека трошат пари на глупости!Никако не се погодува на македончето брате.
samo trava waaaa hehe
sofija e naikrasiva!
ama tamu ne davet tabliПа после народо да се жале дека трошат пари на глупости!Никако не се погодува на македончето брате.
Незнам дали сте биле во париз ама градот е ШИТ, ни У од Убав нема, Прага иначе.
80 милиони годишно туристи во Франција,од кои гарант половина од овие го посетуваат и Париз,градот кој има милион надимци како град на светлината или најромантичниот град во светот за него неможе тек така да се каже лош збор..единствено тоа е до вкусотАпсолутно се сложувам со мислењево . И јас не бев воодушевена ама ич од Париз , не знам зошто.
Сеуште ја немам прошетано комплетно цела Европа, но од она што досега го имам видено би гласала за Амстердам , мене лично тој град ми прави мерак.
ISTANBUL kaj e ?
на франките хахахахаА од кога Истамбул е главен град? И на која држава?
Ne procitav deka e za glavni gradovi , toj sto ja otvoril temata namesto da stavi najubavi GLAVNI gradovi , toj napisal Najubavi gradovi i posle stavil ( GLAVNI GRADOVI ) pa ne go procitav stvarno ...e sea od glavnite gradovi niz Evropa najubav e Berlin .А од кога Истамбул е главен град? И на која држава?
Се извинувам и јас не прочитав (главен град)..А од кога Истамбул е главен град? И на која држава?