Bada Bing!
шшшшшш
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 2.671
- Поени од реакции
- 114
А Илинка? Од секогаш била рошава и ружна. Sorry, мојата е боље
Доколку си ги среди веѓите, косата, лицето, облеката, како и цела шминка општо, има потенцијал да изгледа како жена, пред се.Bada Bing! напиша:Добра е бе Мери Младеновска
Kade be ruzna ovaa so ti e...jes da ispadnala ovde ko Humptey Dumptey ama killer of a woman e.tha_Casper напиша::lud::nenene::lud::nenene:
на оваа оравче со машичка да не и дадеш. види ја ама е ружна ај не се заебавај.
Кармин црвен и не бил!:pos2: :pos2: :pos2:CakNoris напиша:
А Лилево? :pos2::pos2::pos2::pos2:
Па и јас сега се мислам за некоја убава политичарка ама никако да ми текне. Можеби поради тоа што и нема. :pos2:Дивајн напиша:Кармин црвен и не бил!:pos2: :pos2: :pos2:
Него, да ја префрлев темава во чек дис аут? Нема баш многу убави политичарки и се некако на сеир се мава ... може?
оваа добра е ама стара е...Batistuta напиша:Еве уште една, Ганка Самоилова Цветановска
Џуџево грдо отепано што едвај гледа од тоа шишките неишишани со најгрда уста на свет? Леле колку ме паѓа во несвест оваа појава!Batistuta напиша:Еве уште една, Ганка Самоилова Цветановска
ОК шефице како ти ке кажеш.Дивајн напиша:Џуџево грдо отепано што едвај гледа од тоа шишките неишишани со најгрда уста на свет? Леле колку ме паѓа во несвест оваа појава!
:pos2:
Чак, нема зошто да ја бришеме темава, баш добро се насмеав вечерва ... продолжуваме во чек дис аут