Најубава македонска пејачка?

Која пеачка е најубава?

• Сузана Гавазова

Гласови: 13 9,2%
  • Елена Ристеска

Гласови: 58 40,8%
  • Ноне Неделковска

Гласови: 2 1,4%
  • Елена Петреска

Гласови: 3 2,1%
  • Каролина Гочева

Гласови: 25 17,6%
  • Софија Манева

Гласови: 1 0,7%
  • Викторија Лоба

Гласови: 51 35,9%
  • Бојана Атанасовска

Гласови: 5 3,5%
  • Други, ќе наведам

Гласови: 12 8,5%

• Вкупно гласачи
    142

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Оваа е згодна, незнам како се вика

Сара се вика девојчево и има 15 години :) го знам девојчево лично, сестра е на моја другарка, стварно е убавка :)
Иначе Лоба и Елена...мада Елена ми е некако многу дигната во последно време ...

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
куклето погоре се вика Сара Маркоска (мислам дека така се презиваше) и е дел од М2,иако не го следев оваа година знам дека второ место освој а победи машко мислам Филип се викаше (одличен вокал)

он топик

најубава МК пејачка според мене има повеќе а тоа се - Благица Павловска (не поради атрибутите) туку поради цртите,Јованка Жатарова,Ирена (не знам како се презива),Елена Петреска,Есма :pos:

не, сега сериозно
Каролинчето (иако сега е многу ослабено) Елена Ристеска,Сара Маркоска,Викторија Лоба - толку ми текнуваат во моментов
ама гласав за Лоба :love:

волку волку зошто Викторија Лоба прекрасна е толку? :)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Гласав за Каролина според мене ем стас, ем глас, а и убава фаца има и што е најважно секогаш е спонатана и умерена, толку години е на сцена, а воопшто не е дигната, како на пример Елена Ристевска, девојчево е убаво вистина ама ептен се умисли у последно време дури лигава ми стана, а со тоа и одвратна, не е само изглед и однесувањето е важно. Така да за Каролинчето гласам сз две раце.(y)

Инаку една замерка за Каролина, многу ослабела воопшто не и е потребно, напротив високите двојки поубаво изгледаат со малку повеќе кила.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Гласав за Каролина според мене ем стас, ем глас, а и убава фаца има и што е најважно секогаш е спонатана и умерена, толку години е на сцена, а воопшто не е дигната, како на пример Елена Ристевска, девојчево е убаво вистина ама ептен се умисли у последно време дури лигава ми стана, а со тоа и одвратна, не е само изглед и однесувањето е важно. Така да за Каролинчето гласам сз две раце.(y)

Инаку една замерка за Каролина, многу ослабела воопшто не и е потребно, напротив високите двојки поубаво изгледаат со малку повеќе кила.
Каролина и меѓу најдобрите пеачки со добар карактер на нашата естрада е. Елена да, со кренат нос е, но убава си е. Лоба ич не ми се допаѓа (некои и ќе се чудат на оваа изјава, но така е според мене, иако сум повеќе по плавушите но таа не ми прави мерак), Гавазова и давам средина (повеќе накај убава).

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
1 Viktorija Loba
2. Elena Risteska
3.Dani
Definitivno najubavi peacki PoZz

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Мене и Калиопа да ми ја дадат нема да се жалам, she's huge! :D

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Мене и Калиопа да ми ја дадат нема да се жалам, she's huge! :D
:eek::eek: не ја спомна Благето ?!!?! ... ова не е можно.. под итно да одиш на доктор.. имаш темп

S

stefi

Гостин
Дани ми е најхаризматична и природна, другово се глума...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Вера Милошевска - пејачката на Љубојна

И Лоба, да <3

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.870
Поени од реакции
1.621
Сузана Гавазова ок може нема некој гласовни способности ама е доста секси една од поубавите ако не и најубавата фолк пеачк

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Добро бе само мене давајгазова ми е вештачка? Шо убајна гледате во неа јас незнам... полупроизвод на силикатна индустрија.
Глоба не е по мој вкус, дефинитивно (башка пеач со 2 песни)... И не, не сум педер!

Ако морам да избирам, мојот глас би одел за Зуица Лазова.

Kajgana Shop

На врв Bottom