Најубава жена во светот (со фотографии)

А

Антоние

Гостин
Затоа што изгледа како да ќе ти го плеска твојот сув газ до сабајле.
... И на крај ќе ти ја изеде главата.
Незнам што мерак ќе види плескајќи сув газ на ладново, раката ќе и отече :icon_lol:

Во секој случај, симпатична е

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Незнам што мерак ќе види плескајќи сув газ на ладново, раката ќе и отече :icon_lol:

Во секој случај, симпатична е
Има за што да ти е симпатична. Кара Делевин се вика типката и е дел од новата гарда 'ангели' на ВС ;) + годинава освои награда за Best Model (во рамки на В.Б. мислам).

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928

одамна после 80-та година пејачката Саманта Фокс беше најубава и најсексипилна женска без грам пластика,а денес тешко да се спореди со неа без грам пластика иако има некои исклучоци,но тие се премногу млади скоро како џиновски девојчиња и денес тешко да одбирам кое е најубава жена освен македонки :) ;)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
не ги свртев сите страници,но верувам ги нема најубавите
а кој може нека ги најде и нека ги стави во црно-бела комбинација, значи генерација-снимање 40 и неке.
Глумиците во повеќето филмови од Алфред Хичкок, сега не ми текнува за имиња на сите - која убавина.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 21:02 ---
а кој може нека ги најде и нека ги стави во црно-бела комбинација, значи генерација-снимање 40 и неке.
Глумиците во повеќето филмови од Алфред Хичкок, сега не ми текнува за имиња на сите - која убавина.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
--- надополнето: 25 декември 2012 во 21:02 ---

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
некој напиша некој срамни рабоќе....уста за... е не
ама ако има во близина,кошници со пчели,верувајте ниедна нема да се врати во кошницата ,туку во оваа медена уста,
ако е во близина,уф се подлизнав и ја лизнав визуелно од медот..еве уште еднаш,..сега мора да го бришам мониторот.
Кул не ми прави вакви работи жити се.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 21:37 ---
10,54 и понатаму-невиност-исчекување-романтика
иако не разбирам ни збор,но добро е,така беше,
баш на вакви ликови мислев,покриени колена,
„невидена“- сокриена - нежна убавина
а Ингрид Бергман-една фотка

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции