Најубава жена во светот (со фотографии)

Ј

јовица11

Гостин
Девојкана има многу убави црти,ама пре нападна е со тетоважите,ама убава еее

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Овде има повеќе глупости на метар квадратен отколку во Политика и Вести и Религија заедно.

Мислам, Ева Лонгорија??? Стварно???

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
ОМГ, Тара Рид најубава???:uvo::tapp::nesvest::uvo::tapp::nesvest::uvo::tapp::nesvest: итн...

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Helex,тебе ако не ти се најубави,за другого може се,темава e за лично гледиште,според нас која е најубава жена, не е најубавата жена според Helex :smir:
А таму некој што имаше пишано за Кat Vоn D,ти ако не сакаш тетоважи не значи дека никој не сака,за мене претставуваат уметност,и токму затоа и сум ја ставила на темава.Како што и кажа,ствар укуса.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Helex, се однесуваш ко да си комисија за мис на светот и за машки и за женски. Ни се свиѓаат некои од особиве. Ја ниту Тара Реид (која сметам дека има прекрасно лице, но уништи тело со операции), и Ева Лонгориа (прекрасна е, макар шо е ниска, и да, и без шминка ми е убава) не ги сметам за најубави, ама чоек, секој си има свој вкус. Кој си ти да кажуваш дали некоја од горенаведените е вистински најубава? Единствено би можел да си ги почнеш постовите "Според мене таа и таа... и на крај овие не ги сакам", па додади ги у грда листа сите смешки шо ги стаиле на темата.

Извинете за оф топиков патем...

Еве да спомнам, Џесика Алба колку да не биде за бришење постов :)

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Najubavata zena koja bilo koga ziveela.
Prirodna ubavina, od Gospod podarena

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Helex,тебе ако не ти се најубави,за другого може се,темава e за лично гледиште,според нас која е најубава жена, не е најубавата жена според Helex :smir:
Абе, разбирам јас дека овде при изборот кај многумина влијаат и фактори кои баш и немаат врска со естетиката сама по себе (не дека они самите го знаат тоа), ама преку некои работи едноставно не можам да поминам.

Ева Лонгорија - Но пасаран!

Ева Грин - може!

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Бај д веј, вие сте слепи, или искомплексирани, или не знам што трето? Нема апсолутно никаква теорија Ева Лонгорија и Тара Рид ни да присмрдат до изборот за најубава жена на светот! Да кажам дека тоа е исто како да ја прогласиш, што знам, Аспирин (или како ли се викаше) на Сека Алексиќ (ваљда?) за најдобро музичко дело на денешницата, тоа би било претерување и, всушност, комплимент за нив (а навреда за Сека, истовремено)!

Kajgana Shop

На врв Bottom