Наташа Радио Милева Мара
Проф. Др. Маг. Мами
- Член од
- 29 април 2005
- Мислења
- 3.835
- Поени од реакции
- 1.118
samo Misel Fajfer ja priznavam...drugite se pozadina...
Леле колку работи знаеш за Џоли!!!LisaRowe напиша:Sosema se slagam so StenmarC, toa mozhete da go zabelezhite na skoro site sliki so Angelija Jolie. Mozhete da go zabelezhite i skoro vo site nejzini filmovi, na odredeni sceni koga ja pokazhuvaat od poblisku. Duri i koga treba da glumi deka e srekjna. Mislam deka nema vrska so svetlina, mislam deka ednostavno ima takvi ochi - ako ja vidite vo Looking to get out - kade shto e seushte detence, okolu sedum godinki, kje gi zabelezhite istite ochi, odnosno ochite vo ista sostojba - kako da plache. Na interview-to so Barbara Walters, i samata kazha deka misli deka najseksi del od nejzinoto lice se ochite (unlike toa shto mnogu lugje mislat deka se toa usnite), i bash radi toa shto nikogash po niv ne mozhesh da prochitash kako vistinski se chuvstvuva.
Се слагам потполно 8) , али Летиција Каста не ја изневеруем :lol: :wink:divine напиша:Inace humanoid ... Misel Fajfer e bez konkurencija ... :wink:
Незнам, но Andronik ја опиша "машката течност" како:StenmarC напиша:А сте приметиле дека на Анџелина Џоли најчесто и се насолзени очите, а понекогаш и крвави??? Јас сум го приметил тоа на многу слики (во живо не сум ја видел сеуште )
ЗОШТО И СЕ ТАКВИ?????
... а знаеме како делува солта на очите. :? :wink:солена вода со белковини
Еј, јас само преведов текст, не земајте здраво за готово, не зборувам од искуство.Acid напиша:Незнам, но Andronik ја опиша "машката течност" како:солена вода со белковини
За сите те сфаќаи и те поддржувам, ама за Цеца... :twisted:SeaGull напиша:Ke se nadovrzam samo na prethodnite sliki:
5. Monica Bellucci
4. Liv Tyler
3. Ceca
2. Laetitia Kasta
1. Angelina Jolie
Redosledot i ne mora da e taka, megutoa toa se za mene top 5 zeni.