Најтажна песна

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
pa mene licno pesna sto sekogas me frla vo depresija e "bila je tako lepa" od dragan stojnic...pesnava moze da ja znaat postarite clenovi na forumov posto e postara...pricinata sto me rastazuva e toa sto e napishana od dragan stojnic za baba mi...oni se sakale,ali eden den baba mi reshilla da se kaci na voz i da ide kaj majka i vo belgrad i tamu da zivee bidejki ne sakala da zivee so tatko i i bez da se pozdravi so nekoj se kacila na voz i si zaminala,koga on go uvidel toa ja napisal pesnata za nejze...koga kje ja cujam ednostavno me rastazuva,me potsekja kolku e surov zivotot i ednostavno me osvestuva deka tie srceparatelni filmovi so propadnati ljubovi ne se samo prazni prikazni tuku deka postojat...eve i sega se rastaziv zosto go pisuvav ova...

K

kicodarker

Гостин
i site pesni od metallica se deprimiracki...
kako i da e dali nekoj cul deka sanitorium ima nad 50 podnaslovi i deka nekoj se precenuva i deka nekoj nekogo potcenuva, no zosto?
sanitorium (just live me alone) - metallica
sanitorium (in from my hell)
sanitorium (se it right)
sanitorium (noone will)
sanitorium (no lock doors)
sanitorium (ragging sky)
sanitorium (the dream is my reality)
.......................

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Даркер, не би требало металот да биде околу нешто друго а не тажните песни. Ве купиле комерцијалните бендови како на пазар да сте. Metal is suppose to be all about roughness. Ништо нежно не би требало да има во металот...

K

kicodarker

Гостин
i kolku da te informiram nema komercijalen metal , ako e komercijala se narekuva pop muzika , a navistina imas kompleks ako smetas deka metallica se komercijala , i nie ne sme za prodazba!!! i metalot e agresivna muzika!!!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
kicodarker напиша:
i site pesni od metallica se deprimiracki...
kako i da e dali nekoj cul deka sanitorium ima nad 50 podnaslovi i deka nekoj se precenuva i deka nekoj nekogo potcenuva, no zosto?
sanitorium (just live me alone) - metallica
sanitorium (in from my hell)
sanitorium (se it right)
sanitorium (noone will)
sanitorium (no lock doors)
sanitorium (ragging sky)
sanitorium (the dream is my reality)
.......................

a na backside-ot na master of puppets sto pisuva????

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
viktorgg напиша:
Даркер, не би требало металот да биде околу нешто друго а не тажните песни. Ве купиле комерцијалните бендови како на пазар да сте. Metal is suppose to be all about roughness. Ништо нежно не би требало да има во металот...

e da,ali koga pocnaa grupi so nezni vokali od ponezniot pol....e neznam......:lud:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
kicodarker напиша:
i kolku da te informiram nema komercijalen metal , ako e komercijala se narekuva pop muzika , a navistina imas kompleks ako smetas deka metallica se komercijala , i nie ne sme za prodazba!!! i metalot e agresivna muzika!!!

i toa kako ima komercijalen metal........:nenene:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Може и Владо Јаневски-Што и да е ќе помине

K

kicodarker

Гостин
ako metal grupata e komercijalen metal se narekuva pop metal i vistinskite metal grupi ne se del od teskta komercijala i komercijalniot metal e pop metal!!! i sto se odnesuva na Master of purppets - koja e poentata na postoenjeto na albumot i navistina dali Kliff Burton bese najjakiot bassist na metallica , oj sto zagina vo soobrakajna nesreka vo Espanja?!!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
kicodarker напиша:
ako metal grupata e komercijalen metal se narekuva pop metal i vistinskite metal grupi ne se del od teskta komercijala i komercijalniot metal e pop metal!!! i sto se odnesuva na Master of purppets - koja e poentata na postoenjeto na albumot i navistina dali Kliff Burton bese najjakiot bassist na metallica , oj sto zagina vo soobrakajna nesreka vo Espanja?!!
1.nesrekjata bese vo svedska
2.epa koja e poentata kazi!!!!
3.da za mene clifford burton bese najjak bassist
4.POP METAL????????:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
5.aj vidi u statistiki kolku albumi prodavat metallica n.pr,i kako gi reklamirat i taka dalje pa kazi mi dali toa e komercijala ili ne!!!!

K

kicodarker

Гостин
da da , KOMERCIJALNIOT METAL SE NAREKUVA POP METAL NE SPORED MENE TUKU SPORED SVETSKI EKSPERTI ZA MUZIKA!!!
i tie ne propovedaa nisto smesno tuku samo vistinito!!!
1.nesrekata kade i da bila go ubila klif barton(nesrekata na patuvackiot avtobus 1986 , godina na moeto raganje vo Sweden go ubi)
2.od tebe ja cekam poentata pisi post da te citiram!!!
3.i za mene e najjak bassist!!!
4. dada da da
5.metallica ne se komercijala i se klasicen trash metal koj sto nikogas nema da umri , a nivnite milionski tirazi ja dokazuvaat nivnata golemina!!!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
kicodarker напиша:
da da , KOMERCIJALNIOT METAL SE NAREKUVA POP METAL NE SPORED MENE TUKU SPORED SVETSKI EKSPERTI ZA MUZIKA!!!
i tie ne propovedaa nisto smesno tuku samo vistinito!!!
1.nesrekata kade i da bila go ubila klif barton(nesrekata na patuvackiot avtobus 1986 , godina na moeto raganje vo Sweden go ubi)
2.od tebe ja cekam poentata pisi post da te citiram!!!
3.i za mene e najjak bassist!!!
4. dada da da
5.metallica ne se komercijala i se klasicen trash metal koj sto nikogas nema da umri , a nivnite milionski tirazi ja dokazuvaat nivnata golemina!!!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ne bese patuvacki tuku TOURBUS deka muzicari (kao mene) ne se vozat kao patnici,cliff spiese u svojata kabina koga se lizna avtobusot.....:baeh:

poentata zasto go izdadoa master of puppets....???
imale dovolni pesni za nov album,imaa deal,imaa pari za studio,i koj muzicar nejke da izdade nov album????!!!!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Е да, Кицо, коа си кај експертите, Метал експертите на една емисија на ВХ1 рекоа дека Металот отиде у пи*ду матер кога почнаа метал баладите. И еден од најголемите металци(во емисијата му беше посветено најголемо внимание) кој јас не знам како се го кажа тоа. И рекоа, сите метал бендови od Motley Crue наваму продаваат по ист систем. Јака метал песна, па балада за да се продава повеќе. И провери, сите големи имиња ја имаат истата шема. И олабај со црното. Има и други бои на светот.

K

kicodarker

Гостин
sigurno patnicki i tour bus se ist vid na avtobus!!! patnicite patuvaat so tour sto znaci obikolka i kako i da e golena zaguba na muzicki plan!!!
pak se oddavas na nekoi povrsni raboti ajde da dopreme do sustinata na albumot i porakite sto gi krie!!!
i koga sum kaj ekpertite site tvrdat deka novite metal benda imaat pop zvuci so agresiven riff , kako pop metal i tuka se krie klucot na baladite!!!
kako i da e baladite se svojstven del od secie tvorestvo samo da e kvalitetno!!!i crnata mi e omilena boja by the way !!!
i ima vistina vo tvojot iskaz!!! sekoja cest!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom