Најомразени ТВ лица во Македонија

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    39
Член од
12 септември 2007
Мислења
79
Поени од реакции
5
Драган Вучич,Турунџиева,Здравкица...,но секако после Боки13,тој е едноставно изгубен случај.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Драган и Мартин Вучиќ у комбинација а исто и Бојан13

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Најнајнајомразен е Драган Бучиќ. Уххххх типов не го сварувам ич!! После да доредам: Боки 13, Сања Николиќ, Весна “бејби’’ Петрушевска, онаа бабетината од МТВ мислам дека беше водител на емисијата “Беше еднаш’’, Иван С. Мирчевски (одвратен ми е неговиот глас). Некогаш ме нервираат и политичкиве водители: Чом, Јанко и латас ама у одредени моменти кога ќе одлепат нешто безвезе.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Абе кој ја правеше анкетата?
Човек просто не може да се одлучи...

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
вучич и дарко мијалковски, ама зошто го нема понудено боки??

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Само фрлив поглед на насловот на темата и ми прелета низ главата старата и добра помисла имено...:кога ќе пораснам ќе станам законодавец и ќе донесам закон што ќе дозволува неодење во затвор, па дури и давање награда за оние што ќе го УБИЈАТ Драган Вуќиќ!!!! Не треба тој жив да остане....Не го красеше голема интелегенцијаааааа, имаше проблематична адолесценсијааааа...Е, Драгане, драгане....ЦРКНИ!!!(Боки 13 не е од овој најдобар од сите светови, свет....тој е од друг вид место, димензија, време и простор и пичка...)

Член од
24 јули 2006
Мислења
15
Поени од реакции
0
сите наведени и да не ги заборавиме дебилкиве од мтв: каролина (онаа со нај-annoying глас) и не знам како се вика ама ја води емисијата за поздрави и честитки од дијаспората. толку ми се одвратни што со самото мењање канали ако налетам на нив ми го креват притисокот

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Полека полека...Латас ми станува најодвратно лице на телевизија.

Уште да каже дека сака да легне в кревет со Груевски... :tapp:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Сања Николиќ, моршот Чомовски и Драган Вуќиќ!

Kajgana Shop

На врв Bottom