Знаеш... Забелешкава ти е на место. :wink:sch00lGirL напиша:Дефинитивно Здравкица(скај селекшн)
се прашувам,што ке се деси ако некој и дувне у фаца?мозеби песочна бура(од тоа 100 кила пудра што ги има на себе):je:
Ми го зема зборот од уста, исто така може да дојде боки 13sch00lGirL напиша:Дефинитивно Здравкица(скај селекшн)
се прашувам,што ке се деси ако некој и дувне у фаца?мозеби песочна бура(од тоа 100 кила пудра што ги има на себе):je:
А ти да не заборави да го тргнеш прстот од прашалникот?Bubi напиша:A BOJAN 13????????????????????????????????? DA NE GO ZABORAVIVTE SLUCAJNO?
Nigde ne e spomnato kolku prasalnici treba da se pisuvaat! Moe pravo e da napisam i tri reda ako sakam,a za Bojan ne vidov deka tolku mnogu e spomnuvan,ama sepak mene mi e br1 najomrazeno tv lice... A so nego zaedno mozat da odat i Lila Filipovska,Dragan Vucik...Acid напиша:А ти да не заборави да го тргнеш прстот од прашалникот?
Не е заборавен, спомнат е повеќе пати, иако не е баш и некое ТВ лице со 5-6 емисии се' на се'.
Дури има и посебна тема за него во Чек дис аут (форумот за сеир).
Да, за тоа се согласувам. А немај гајле за прашалниците, само некако - чудно ми дојде... Си викам да не ти се заглавило копчето. :kajg:Bubi напиша:Nigde ne e spomnato kolku prasalnici treba da se pisuvaat! Moe pravo e da napisam i tri reda ako sakam,a za Bojan ne vidov deka tolku mnogu e spomnuvan,ama sepak mene mi e br1 najomrazeno tv lice... A so nego zaedno mozat da odat i Lila Filipovska,Dragan Vucik...