Најомразени ТВ лица во Македонија

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    39

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Дефинитивно Здравкица(скај селекшн)
се прашувам,што ке се деси ако некој и дувне у фаца?мозеби песочна бура(од тоа 100 кила пудра што ги има на себе):je:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
sch00lGirL напиша:
се прашувам,што ке се деси ако некој и дувне у фаца?мозеби песочна бура(од тоа 100 кила пудра што ги има на себе):je:
Знаеш... Забелешкава ти е на место. :wink:

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
sch00lGirL напиша:
Ми го зема зборот од уста, исто така може да дојде боки 13

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
Нај глуп и најпрост водител е никој друг освен ДРАГАН ВУЧИЌ

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Емилија Лазаревска од Телма намќор жив и провокатор.

Член од
18 јануари 2006
Мислења
38
Поени од реакции
0
A BOJAN 13????????????????????????????????? DA NE GO ZABORAVIVTE SLUCAJNO?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Bubi напиша:
A BOJAN 13????????????????????????????????? DA NE GO ZABORAVIVTE SLUCAJNO?
А ти да не заборави да го тргнеш прстот од прашалникот?

Не е заборавен, спомнат е повеќе пати, иако не е баш и некое ТВ лице со 5-6 емисии се' на се'.
Дури има и посебна тема за него во Чек дис аут (форумот за сеир).

Член од
18 јануари 2006
Мислења
38
Поени од реакции
0
Acid напиша:
А ти да не заборави да го тргнеш прстот од прашалникот?

Не е заборавен, спомнат е повеќе пати, иако не е баш и некое ТВ лице со 5-6 емисии се' на се'.
Дури има и посебна тема за него во Чек дис аут (форумот за сеир).
Nigde ne e spomnato kolku prasalnici treba da se pisuvaat! Moe pravo e da napisam i tri reda ako sakam,a za Bojan ne vidov deka tolku mnogu e spomnuvan,ama sepak mene mi e br1 najomrazeno tv lice... A so nego zaedno mozat da odat i Lila Filipovska,Dragan Vucik...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Bubi напиша:
Nigde ne e spomnato kolku prasalnici treba da se pisuvaat! Moe pravo e da napisam i tri reda ako sakam,a za Bojan ne vidov deka tolku mnogu e spomnuvan,ama sepak mene mi e br1 najomrazeno tv lice... A so nego zaedno mozat da odat i Lila Filipovska,Dragan Vucik...
Да, за тоа се согласувам. А немај гајле за прашалниците, само некако - чудно ми дојде... Си викам да не ти се заглавило копчето. :kajg:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
awe dragan vucic definitivno pazete we so zborese pred nekoja emisija
objasnuva za nekoi kozmetiki kaj moze da se kupat i vika
-znaci ima prodavnica u skopje,a tie sto ne ziveat vo skopje,a sakaat da kupat od ovie prepartati,na primer ziveat vo bitola epa tie...ima i u bitola prodavnica,a ima i u kisela voda edna!

ja go slusam i ne veruvam sto zbori...kreten e tipot

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Stvarno be,zosto ne e stavena Lila Filipovska vo konkurencija? Tuka i e mestoto,so drugarcinjata.:) Ortoma nevidena!!!

J

Johnny Stulic

Гостин
Вучко дефинитивно како лоша комедија да гледам
Го немав гледано едно добри 4-5 месеци некни случајно под присила го загледав(омилено тв лице на баба ми) и ви го претставувам бисеров ексклузив:
Гостинка од нашиот северен сосед водителка на детска емисија на пинк,ртс....не е битно шмизличе едно максимум 19 годинчина.
Вучко-ааааа......и рековме дека ти пееш во шпанија ааааа.....односно во школа во каталонија.
Гостинката-Да ја тамо сам уписана у једну академију где се школујем за соло певајне
Вучко- и сега најдоброто.....елит кафе хаха и дали добро аааа......говориш шпански
Гостинката-Па мислим да говорим солидно
(Сега оди еден дел кај шо се драпа цацко алијас бубо)
Вучко-и шта значи текјеро....хаха....
Гостинката-(со срамежлив глас па ......ВОЛИМ ТЕ
Вучко-:wub: И ЈА ТЕБЕ .......ааааа.......хахаха.....да наставиме со емисијата што ќе ни отпееш....(баба ми си замина и сменав)
баси му прчо стар и баси му плејќите нема гајле од жената му

Член од
6 февруари 2006
Мислења
7
Поени од реакции
0
Pa normalno koj mozi da bidi po antipaticen covek od Dragan Vucic nemozam da go gledam pa posebno na ohridsko koga ke se rashetuva so jahtata misli deka e gazda na ezeroto

Kajgana Shop

На врв Bottom