Најомразени ТВ лица во Македонија

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    39
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Море ќе гледам телевизија за инат. Инаку од нашиве телевизии многу слабо гледам јас сум по сателитцката, сега како шо го пробија Награ 2 се отвара од шпанските пакети Дигитал пљус и ТВ Кабо. Веќе кога пишав ќе го молам Мацедалиен да интервенира во Франција зошто порната на Икс Икс Ел и Спајс Платинум се синфронизирани на француски па човек мора да ги гледа филмовите како утка затоа шо не може да ја свати содржината :)).

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
bibika напиша:
Stvarno be,zosto ne e stavena Lila Filipovska vo konkurencija? Tuka i e mestoto,so drugarcinjata.:) Ortoma nevidena!!!
Лила не е присутна баш во континуитет на програмите, а во моментот кога е поставена анкетата таа баш и не беше воопшто актуелна, ја немаше во јавноста.

Член од
8 јануари 2006
Мислења
57
Поени од реакции
0
Абе луѓе сте го заборавиле Бојан он највеќе припаѓа на листава

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Name_Less напиша:
Абе луѓе сте го заборавиле Бојан он највеќе припаѓа на листава
Он е крал на глупаците!местото му е на фарма со свињите,а не на телевизија!фала богу што го скинаа од етерот....:pishtoldz

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Незнам за вас, али Ненад од МС почнува да ми иде на живци у последно време. Педерастично типче (нека не го сфаќаат ова како навреда припадниците на геј заедниците) што сака да биде „мачо” тип. Слушај само како го прави гласот „мажествен”, а после 10 секунди се заборава и ќе почне да „квичи” ко кучка.

Незнам, ме нервира. Далеку е од најодвратен, али знае да ми дирне нерв.

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Не е правилно да се шири омраза меѓу луѓето.Ние сите треба да се сакаме и почитуваме.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Acid напиша:
Незнам за вас, али Ненад од МС почнува да ми иде на живци у последно време. Педерастично типче (нека не го сфаќаат ова како навреда припадниците на геј заедниците) што сака да биде „мачо” тип. Слушај само како го прави гласот „мажествен”, а после 10 секунди се заборава и ќе почне да „квичи” ко кучка.

Незнам, ме нервира. Далеку е од најодвратен, али знае да ми дирне нерв.
Тој Ненад да се фати под рака со тој другар шо му беше у Ѕвон, Александар ли го викаа да го ебам и двајцата да се џитнат у Вардар.

Daniela

Мијаааууу....гррр...
Член од
14 јули 2005
Мислења
302
Поени од реакции
3
Stotuku na Sitel odi naj odvratnoto makedonsko tv sushtestvo. Lila.

Steve Vai

Guitar Wizzard
Член од
14 декември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
7
Daniela напиша:
Stotuku na Sitel odi naj odvratnoto makedonsko tv sushtestvo. Lila.
Ne draga. Najodvratnoto TV sushtestvo ej LATTTTAAAAAS, licimerno gjubre edno, kako ne moze da go skontate deka e politicki definiran!@!!@!!@!!@!

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
не ме нервира никој од медиумуве

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Definitivno Dragan Vucic,ne go mrazam tuku go preziram i malku go zalam.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Pa ima mnogu:Dragan Vucic,Bojan 13,Suzana Turunzieva,Biljana sto vodi vesti na A1,Latas itn.

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
ВУЧИЧ е дефинитивно најголем селјак

Ari

Член од
28 мај 2005
Мислења
35
Поени од реакции
0
Ne gledam mnogu televizija, ali bi glasal za Mircevski kako najomrazeno tv lice so govorna i mentalna mana.

Kajgana Shop

На врв Bottom