Најмалиот USB во светот

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување
А

Ајсшутер

Гостин
Pico USB од полиран хром има димензии од 31,1 х 12,4 х 3,2 милиметри, но и покрај оваа минијатурност може да сочува импресивни осум GB податоци.
Тоа значи дека може да сочува четири филмови, пет денови музика, повеќе од 5.000 фотографии од пет мегапиксели или 800 метри книги.
Бидејќи е мал може лесно да се изгуби, поради што со него е вклучено и синџирче што го олеснува носењето и чувањето.

Ова е најмалиот УСБ драјв со толкав капацитет, отпорен е на удар и на вода.
Компатибилен е со „Макинтош“, „Виндоус“ и „Линукс“, а чини 49,99 американски долари.

Извор

I

Ivan_FBI

Гостин
Интересна работа е, ама некако ценатаа...:pipi:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Цената е супер.Кај нас 8 ГБ би бил поскап.Отприлика 2500 денари би бил овој стик.А колку се 50 долари?Помалку од 2000 денари.А плус е компатибилен и со Мекинтош, Виндоус и Линукс.Се на се нашите вода можат да му носат.Едноставно, тоа 50 или 100 долари кај нас внесува слика за којзнае колку пари.Ама не се:helou:

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Има вакво во Техно маркет во City Gallery, а сигурно го има и во останатите продавници на Техно маркет.

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Толку мало а толку моќно и јако.Цената не е нити скапа нити евтина.
И ако може мала корекција-Најмалото USB во светот.
:salut:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Јас иам едно кингстон DT mini 3 цм е и го губам стално.Поарно не го купујте.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Јас не би го купил ова. За 3000 денари имам гледано 32 GB, usb-a.

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Искрено не би дал толку пари за вакво усб...Ке додадам уште 1000-2000 и ке земам нешто боље..Усбво многу лесно може да се изгуби..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
По подолга непрекината работа на ова USB, 100% прегорува, гарантирано, зашто нема многу простор каде да оди топлината што ја произведува додека се префрлаат податоци, и џабе патот.

И што е разликата ако купиш USB што е за 1-2 цм помало од нормалното? Пофраер ќе си у маало? ц ц ц :)

Вакво не би зел.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Добро USB е ама малце е скапичко:).

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
NE E TOCNO JAS IMAM USB koe e pomalo od ova ovde :toe: potocno imam isto takvo samo kingston ,samo mi se skrsi na pola plastikata pa sega mi e pola od ova "DADENOVO"
Koga ke imam poveke vreme ke go sliknam i pustam.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom