Да се надоврзам на ова...
Во денешно време најдобар и најпрофитабилен бизнис е МУЛТИЛЕВЕЛ СИСТЕМОТ, особено да посредуваш на фирми кои имаат долгогодишно искуство со овој вид на маркетинг - продажба.
Ова со Авон, Орифлејм и сличните е ок но има и нешто подобро од тоа кој за жал кај нас сеуште е во почетна фаза на развој а тоа е - посредување при склучување на осигурителни полиси (било тоа животни полиси или полиси на недвижност).
Од пред неколку години кај нас е регистрирана една посредничка австриска фирма која нуди широки можност икои луѓето се повеќе и повеќе ги прифаќаат..
Што треба за да успееш во овој бизнис?
Кравата, една автовка, широк круг на пријатели и добри комуникациски способности
Знам неколку луѓе кои почнале со Орифлејм, Хербалајф и слични па сега работат како агенти за осигурување (посредници) затоа што можностите за развој се огромни а добивките (зависно од трудот) се неверојатни. Еденоставно се работи за мултилевел систем...
Ете ако некој од вас бара работа а има голем круг на пријатели, познаници итн.и има комуникациски вештини можноста е пред него. Можам и да ви пуштам материјали по пп ( да не би испаднало дека ширам ненаква пропаганда), читкајте да одлучете сами.
Јас неодамна сум се вклучил во ова иако семејно од поодамна се бавиме т.е посредуваме со осигурителните компании. Бидејќи сум и дипл. психолог ова работа баш и ми лежи...
поз