Најкорумпирано првенство и клуб?

Статус
Затворена за нови мислења.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Во Италија,Турција и Грција мислам дека највеќе местат.Во Италија скоро сите клубовиа за Турција и Грција дали имате видено што прават големите клубови за кладилница!?Да се чудиш

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Spored mene naj mafijaski ekipi se ekipite od holandskata liga Ajax,Feenord,Psv,Az Alkmaar itn.
ako vi trebaat fakti zasto samo prasajte

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
spanskoto prevenstvo e najkorumpirano
atletico madrid,osasuna i bilbao se najmafijaski ekipi na cel svet !

Член од
3 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
Koj ke mi objasne minatiot vikend igram sportska premogu razbiram se pratam statistiki bukvalno se aj objasnete mi Sabota Fenerbahce-Bursaspor 0-1 a vo nedelata i tie da ne se pokuso Galatasaray-Kasimpasa 0-1 pazete Kasimpasa ima u gosti 1-1-9 so gol razlika 3-45 i ja pobedi Galatasaray koija se bori za titula uste edna utakmica imase na 1.20 koef Rapid Bukurest zagudbi doma od poslednata ekipa Ivo prvenstvoto a citav premnogu za mojot omilen klub Juventus pa mislam deka e sramota samo eden da trpi kazna za site koj ke mi objasni Reggina-Milan lani posledno kolo za pobeda na Reggina bese 1.10 za pobeda na Milan 10 koef i pobedi Reggina 1-0 i opstana vo ligata a Milan 3 dena pred toa go pobedi Liverpool vo finaleto na ligata na sampionite ajde sakam objasnuvanje zosto ne go kazant Milan i Inter zosto samo Juve a i za turska liga nekoj ako ima informacii Odnapred Blagodaram :smir:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Koj ke mi objasne minatiot vikend igram sportska premogu razbiram se pratam statistiki bukvalno se aj objasnete mi Sabota Fenerbahce-Bursaspor 0-1 a vo nedelata i tie da ne se pokuso Galatasaray-Kasimpasa 0-1 pazete Kasimpasa ima u gosti 1-1-9 so gol razlika 3-45 i ja pobedi Galatasaray koija se bori za titula uste edna utakmica imase na 1.20 koef Rapid Bukurest zagudbi doma od poslednata ekipa Ivo prvenstvoto a citav premnogu za mojot omilen klub Juventus pa mislam deka e sramota samo eden da trpi kazna za site koj ke mi objasni Reggina-Milan lani posledno kolo za pobeda na Reggina bese 1.10 za pobeda na Milan 10 koef i pobedi Reggina 1-0 i opstana vo ligata a Milan 3 dena pred toa go pobedi Liverpool vo finaleto na ligata na sampionite ajde sakam objasnuvanje zosto ne go kazant Milan i Inter zosto samo Juve a i za turska liga nekoj ako ima informacii Odnapred Blagodaram :smir:

Значи:

Сигурно не пратиш доволно статистика, не гледаш редовно фудбал и не внимаваш на распоредот на утакмиците.
Тоа што си типувал, дали си промашил една или повеќе утакмици еден ден ќе ти премине во секојдневието и лесно ќе го преболич.

Милан - Ливерпул - Реџина
Тука кој е проблемот? Милан играл финале во ЛШ, натпреварот со Реџина беше безначаен во поглед на Милан. Значи ако имаш ЛШ финале нема да те интересира резултот и со некоја послаба екипа.

Член од
3 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
Inter igra na 11 ili 12 ne igra sega u sreda liga na sampioni sega izleva ti da ne pratis a napoli go fativ 1 so ednostavna pricina deka redno bese da gubi inter a toa za milan ne mi e poimlivo bidejki reggina so tie 3 boda opstana vo ligata ama nema veza vazno mi bese muabetot deka site mestat nema so tuka do deka ima kladilnici ke nema fudbal

Член од
6 април 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
EJ NAJKORUMPIRANA LIGA E ITALIJANSKA I GODINAVA NJAKORUMPIRN KLUB E INTER POSO AKO SLEDITE STATISTIKA KE VIDITE KOLKU PENALI IMAAT IZVEDENO INTER A KOLKU SITE DRUGI EKIPI I MNOGU DRUGI STATISTIKI!!!!!!I UTAKMICI

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Моментално Полсак и Унгарија водат у корупција , бааѓи екипи летаа во втора или трета лига заради местење .
И Србија е тука , ви текнува аферата од пред некој месец .

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
EJ NAJKORUMPIRANA LIGA E ITALIJANSKA I GODINAVA NJAKORUMPIRN KLUB E INTER POSO AKO SLEDITE STATISTIKA KE VIDITE KOLKU PENALI IMAAT IZVEDENO INTER A KOLKU SITE DRUGI EKIPI I MNOGU DRUGI STATISTIKI!!!!!!I UTAKMICI

по начинот на изразување се осеќа дека се работи за љубоморен симпатизер на јувентус или рома :pos2:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Италијанската на чело, како и најслаба и најнеатрактивна од топ четворката, па Турската.

T

the Carpenter

Гостин
ДА..Италијанската..па мислам Холандија( леле шо напраја лани ццц)
па после овие помаливе лиги

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
Германските се најкорумпирани а посебно баерн минхен тие сите ги наместија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom