Koj ke mi objasne minatiot vikend igram sportska premogu razbiram se pratam statistiki bukvalno se aj objasnete mi Sabota Fenerbahce-Bursaspor 0-1 a vo nedelata i tie da ne se pokuso Galatasaray-Kasimpasa 0-1 pazete Kasimpasa ima u gosti 1-1-9 so gol razlika 3-45 i ja pobedi Galatasaray koija se bori za titula uste edna utakmica imase na 1.20 koef Rapid Bukurest zagudbi doma od poslednata ekipa Ivo prvenstvoto a citav premnogu za mojot omilen klub Juventus pa mislam deka e sramota samo eden da trpi kazna za site koj ke mi objasni Reggina-Milan lani posledno kolo za pobeda na Reggina bese 1.10 za pobeda na Milan 10 koef i pobedi Reggina 1-0 i opstana vo ligata a Milan 3 dena pred toa go pobedi Liverpool vo finaleto na ligata na sampionite ajde sakam objasnuvanje zosto ne go kazant Milan i Inter zosto samo Juve a i za turska liga nekoj ako ima informacii Odnapred Blagodaram :smir:
Значи:
Сигурно не пратиш доволно статистика, не гледаш редовно фудбал и не внимаваш на распоредот на утакмиците.
Тоа што си типувал, дали си промашил една или повеќе утакмици еден ден ќе ти премине во секојдневието и лесно ќе го преболич.
Милан - Ливерпул - Реџина
Тука кој е проблемот? Милан играл финале во ЛШ, натпреварот со Реџина беше безначаен во поглед на Милан. Значи ако имаш ЛШ финале нема да те интересира резултот и со некоја послаба екипа.