Толстој
екс Бомбастичен
Форест пишува најдобри рецензии само срам му е да ги објави да не го прогласат за следниот Дарко Лешовски![]()
ја многу ретко го гледам форест да постира мислење во подфорумов, ама како и да е засега си без конкуренција

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Форест пишува најдобри рецензии само срам му е да ги објави да не го прогласат за следниот Дарко Лешовски![]()

Не се од старите, од новите се ама има две стакла. Работата е и да не дува од никаде, самиот прозор е ладен и ми ја лади собата. А баш компјутерот ми е до неа ставен. Или ќе менувам местоположба или ќе ставам нешто на стаклата.
) единствен спас за толкава површина стакло ти е надворешна ролетна (alu или пластична со изолациски олнеж)Не се од старите, од новите се ама има две стакла. Работата е и да не дува од никаде, самиот прозор е ладен и ми ја лади собата. А баш компјутерот ми е до неа ставен. Или ќе менувам местоположба или ќе ставам нешто на стаклата.
Не се од старите, од новите се ама има две стакла. Работата е и да не дува од никаде, самиот прозор е ладен и ми ја лади собата. А баш компјутерот ми е до неа ставен. Или ќе менувам местоположба или ќе ставам нешто на стаклата.

Незнам што најлон или целофан употребува женава али изгледа врши работа за потопли прозори.Не се од старите, од новите се ама има две стакла. Работата е и да не дува од никаде, самиот прозор е ладен и ми ја лади собата. А баш компјутерот ми е до неа ставен. Или ќе менувам местоположба или ќе ставам нешто на стаклата.
Ке го има ли Гравити на блуреј во 2013та?

Кај нас гледам го прекинале, сакав во сабота да одам да го гледам.ne veruvam, uste e niz kinava..

mojot posleden post ti pomogna?земав Gree Hansol, греам околу 33 квадрати, а за потрошња ќе видиме натаму како ќе биде.