- Член од
- 7 јуни 2014
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 1.262
Аманте со тролањево.
Стрелец и да го фали Гри, бар дава информации, и тоа од прва рака. Вие само тролате. Еве @Сабазиј, прашува, други членови се обидуваат да му помогнат, вие само тролате.
Гледате дека ви е џабе, Стрелец не се откажува од форумов, и после цела година тролање максимално од 4-5 луѓе (повеќе акаунти се, но сигурен сум дека се истите 4-5 луѓе).
Човекот си има пристрасност кон Гри, и тоа е ОК. Некој ги сака Панасоник, некој Тошиба... Што к** ве боли. Најспремен технички да одговори, со табели, со упатства, со слики - е само Стрелец!
Ако мрчите за Стрелец, мрчете малку и за себе. На секој негов пост има 5 поста со АПСОЛУТНО НИКАКВА корисна информација. Нејќам бре да читам тролање!
ОТКАЧЕТЕ СЕ од темава ако толку ви смета Стрелец, бидејќи едно треба да ви е јасно - Стрелец не си оди.
Значи не е проблемот во тоа што членот го форсира и рекламира брендот тоа го прави-прават и друга-и фирма-и која е преставена како што е ред со полно име и дополнително дава и предлози за други брендови. и никогаш не се однесувала со оние кои мислат спротивно на нив со недолични однесувања.
Она што лично мене ми нервира а од она што сум го прочитал претпоставувам и останатите кои се на контра со членот е тоа што ако било кој престави и понуди нешто друго освен грее која воопшто не е лоша клима (тоа се потврдува и со полната 10 год. гаранција на целиот уред нешто што никој друг моментално не го нуди) следува канонада од навреди и омаловажувања кон членот.
Ова е форум и секој има право на свое мислење па макар и погрешно, и добро е да има несогласување но не и навреди и употреба на несоодветни зборови.
Ако членот ја промени таа негова особина и другите ќе смират и дискусијата ќе си продолжи во потребната насока како што беше претходно.