Да имаше малку усул и интелигенција немаше да го напишеш постов во кој дури и претиш божем "добронамерно".
Сам се ИЗДАДЕ со постов "пријателе" и само покажуваш колку си "независен" играч!
Да седам мадро од кого бре, од твојата фирма ли претиш ....вероватно.
Никој мене не ме провaлил баш напротив сам се покажав на elitmadzone...со усернејм Skopjan4e и прв пост со видео од Амбер ја на тацна ви се наместив и покажав, валјда толку сте интелигентни да ме препознаете, јас неправам скришни профили како вие.... а тебе знам дека те заболе мојот пост за Фујитсу....па тоа е вистината друже....кога можеше пријателов твој србинот од 2015 регистриран тука да с*ере japanci pa japanci....сеа малце и србите да научат кинески.
А вистината е дека пола тука сте дилери на клими, само што се криете, регистрирате нови усери кои купиле виртуелни клими што супер греат а никад не ги покажале(како ни ти твоите)...на ваква твоја реакција сигурно неработиш у цвекјарава(види слика доле) а потезите ви се баш како Grupa TNT.
Доушникот што праќа депеши до Анон за
@Strelec и прави филмови за завера ви е BobRock возен на моторот на Grunf
Поздрави го Висости....и совет за тебе.....се појави ли србинот на темава....ке добијам инспирација за пишување на неговиот форум "Koja Fujitsu klima" како што кажа вчера еден таму ....па збирај ти памет
Прегледај го приврзокот 165662