- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 7.500
Za tie pari vaka:Јас лани ова време купив whirlpool spiw 412l и се зафркнав. Беше на брзање, морав да одберам и одбрав шкарт клима која ја платив 34к плус монтажа. Грее климата ама не е тоа тоа. Сега сум во голема дилема, сакам да купувам уште две клими за дневна за во потопли денови кога не е мн минус, дневната е околу 35м2, и уште една за во детската на малиот, таа е околу 15 м2. И во двете соби има пвц дограма, детската соба е на југ, а дневната на север. Нема надворешна излолација на ѕидовите.
Се размислувам за Daikin за во дневната, не знам зошто но ми се чини дека со неа нема да се заебам како со Вирлпулот...
А за во детската со оглед на квадратурата мислам дека било која би бркала работа (молам да ме поправи некој ако грешам).
Ги замолувам сите добронамерни да ме посоветуваат, бидејќи буџетот ми е навистина ограничен мах 35к + 22-23к.
Гледам доста караници тука... не сакам да сум насреде сето тоа, просто барам совет...
Фала однапред.
Lomo12 LCLH so greaci do -20 za 31k vo dnevnata (momentalno go nema na lager no ke stigne), a Lomo12 ECO za 20k vo detskata sigurno ke ti zavrsi rabota za taa ic ne razmisljaj zimaj dur ja ima.
Ke se nadopolnam posto ne go primetiv momentot za vo potopli denovi deka treba da se gree....togas zemi edno LomoECO stavi go vo detskata ako gree dobro zemi si uste edno i toa e toa.
Последно уредено: