Kazi koi firmi gi kririkuvam?GT1 ti ne me razbiras ili ne sakas namerno da razberes,nikoj ne ti zameruva za toa sto ti kazuvas deka hansol e najdobar izbor za parite,zameruvam sto non stop gi kritikuvas drugite firmi,duri sega i gree go napravi podobar od mitsubishi.na forumov ne pisuvam mnogu ama go sledam i imase mnogu ubavi raboti da se procitaat i naucat se dodeka ne pocna ovaa kampanja ili rekalma na gree.jas ne pisav nikade deka hansol ne cini ama da ne preteruvame deka e najdobar,i pak ce kazam deka e mala razlikata od 10000 den hansol sprema mits fh35.
Vivaks mideja? - So mnogu mali pdizajn na greenje.
A razlikata megu micubisito fh35ve do hansolot e kaj nas vo Bitola 16000 den.
I da znaes deka hansolot so pomos na ifeel podobro raboti poramnomerno I pouramnotezena e temperatura vo sobata od micubisito fh35ve ( drugar moj go ima ako sakas ke ti ja slikam i vnatresnata i nadvoresnata ako mislis deka lazam)
I gi menva brzinite racno celo vreme na micubisito fh35ve da ne znaj vo koja brzina da go ostavi go vidov kako raboti silno e za greenje micubisito fh35ve ne velam ne ama ne mozes da me razberes dodeka ne vidis I hansol kako raboti pa da sporedis zatoa sekogas naglasuvam super avtomatizirano I zatoa i naredno koga ke kupvam klima nekogas ili za blisku moi ke bidi Gree. A i na ladenje e isto so hansolot so pomos na ifeel I auto fan raboti perfektno.
Последно уредено: