Ima samo eden izlez se drugo sto gledas e zatvoreno so gumeni tapiКога го гледам сега овој Хансолот, не ми е јасно од кај тече водата во зима кога е на греење. Изгледа треба корито за перење под неа да се стави ако е многу влажно надвор
од кај знаеш ти дека е невработен, комшија може ти е ?Овој стрелец бааѓи информиран посебно како невработено лице и што нема допирни точки со грее
Kako mislis nemam dopirni tocki so Gree, ja imam zemeno roba od Gree 4-5000evra i ne go krijam toa site klimi mi se pokazani tuka.Овој стрелец бааѓи информиран посебно како невработено лице и што нема допирни точки со грее
Da be batka eve site ti poveruvavme na prikaskavaImam i jas edna najava za Klimatizer Inverter so ''kapilara'' odnosno TXV so kompresor normalno i ladi i gree, malku postar model od Afrika za cena od 8000 den. kolku sto kostase transportot i davackite do MK od Kina.
Tolku bi trebalo i da kosta toa sto preporacuva STrelec, prekinete so ovie reklami na Noname modeli od koisto se osloboduva normalniot svet a kaj nas se nudat kako ''Inveteri'' sto rasturaat so po 10 bukvi i 11 brojki i crticki vo opisot.
Ili ponudi nesto sto se prodava i ''trosi'' vo IT,GB,DE ili ne go tupi so africki modeli od Zair.
Sako koga se promoviraat gluposti se ufrlam, a ti samo koga e von raboten den reklamiras gluposti e druga rabota. Ne sakam da se napagjam no veke iritiras mislam na forumov.Da be batka eve site ti poveruvavme na prikaskava
Po toa sto pisuvas i odma se ufrlas samo koga e Gree na tapet ocigledno i ti si u Fonko drustvoto
Gluposti se samo tvoite prazni postovi lepi, ti nisto nenudis tuku samo kritikuvas Gree...ako taa klima necini za tebe, ke cini za mnogumina sto nemaat po 40000denSako koga se promoviraat gluposti se ufrlam, a ti samo koga e von raboten den reklamiras gluposti e druga rabota. Ne sakam da se napagjam no veke iritiras mislam na forumov.
Ja najdov i vo Zair i Namibija, guglaj i ti da vidis. Tvoite postovi so redni izmenuvaci i tezini i greaci se za nov ucebnik po klimatizacija na Masinski Fakultet. Dosta prodavas evtini marketinski trikovi, koga nisto tehnicki ne potkrepuvas. samo butas ceni nekoi i jacina na kompresori.Gluposti se samo tvoite prazni postovi lepi, ti nisto nenudis tuku samo kritikuvas Gree...ako taa klima necini za tebe, ke cini za mnogumina sto nemaat po 40000den
Za toj cenoven rang do 30000 klimata e top za parite, so 10ka kompresor nema klima ni za 35000...u sekoj slucaj za ovaa barem ke znaat sto ima vnatre i sto kupuvaat i ke dobijat 5god garancija, najloso e da kupat klima so gatanje za koja nema nikakov tocen podatok nit sto kompresor ima nit izmenuvac nit butur kako po marketive sto se prodava sve i svasta.
Ako imas nesto podobro od ovaa vo toj cenoven rang slobodno napisi, ama da e realno i da moze da se kupi tuka a ne prikaski so Kina i Alibaba da ni kazuvas.
Kolku da ne mrcis istava klimava vo Italija ja ima....za drugi drzavi najdi si sam valjda znaes da koristis Gugl, da znaese Gugl da koristis dovolno ke bese oznakite da gi napises za da ja najdes
GWH12QB-K3DNA6D/I
GWH12QB-K3DNA6D/O