- Член од
- 23 март 2009
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 559
Aj mene sredi mi za edno lomo-e pa javi mi se ili pisimi vo poraka i ke ti sredam
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Aj mene sredi mi za edno lomo-e pa javi mi se ili pisimi vo poraka i ke ti sredam
Fujitsu ASYG12a koj model na fuji go imas
toa e fusitsu a koj model 12-kaFujitsu ASYG12
Имаш солидни во Логинг: http://www.loging.mk/1454/BrowseProductsps/ Каде може да се набави уред / дигитална метеоролошка станица со безжичен сензор за домашна употреба, која би покажувала вантрешна и надворешна температура, внатрешна и надворешна влажност на воздухот, со LED позадинско светло и би имала часовник со будилник.
Однапред благодарам за евентуалните одговори.
Ако сакаш само уште да објасниш (ако не ти е тешко) што е разликата помегу овие еднореден и двореден изменувач?Review so celosno rasklopuvanje na vnatresnata i nadvoresnata edinica. Ovie dve klimi gi ima i kaj nas vo prodazba a na videata moze da se vidi kako izgleda ednoreden izmenuvac koj go ima vo Daikinot i dvoredniot kaj Hitachito.
Daikin FTXB-C/RXB-C
HITACHI RAK-35PPB/RAC-35WPB
За ова детално да се објасни некој инженер подобро би го направил али ај ке покушам.Ако сакаш само уште да објасниш (ако не ти е тешко) што е разликата помегу овие еднореден и двореден изменувач?
За Хитачито ако не се лажам уште порано имаш напишано дека е еден од бест бај моделите во Македонија, така да ако некој моментално бара клима нека го погледне и овој модел покрај другите...
HITACHI imas vo tehnoklima.."mada" ne sum bas ubeden vo nivniot kvalitet.Imam prijatel inziner koj tamu raboti i stalno vika "bolje toshiba"....Okolu malite klimi nemam bas iskustvo so hitachito (novite modeli),a sum montiral kanalski klimi hitachi i da bidam iskren ne sum bas zadovolen.Hitachi kaj nas ima na lager ili sve e poracka