Најекономично греење и ладење

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.629
Поени од реакции
7.441
Член од
9 февруари 2023
Мислења
144
Поени од реакции
305
/// Hvala Bogu za da se bar na 1 min pokaze neki "test" za ove no1 klime. Valjda No1 podrazumeva i test za 1 min. Odlicno je odradjen test, odlicno, jasno i smireno snimljeno. Kako i dolikuje da se snima No1. Kao da si usao kroz prozor u 3h nocu u ovu sobu da bi snimio :) ........ Ili kao da si dosao da namontiras neku klimu i da sto pre zbrises sa lica mesta. :) .... U prostoriji kao bomba da je pala. Pritom si mogao da malo ocesljas to malo kose pre snimanja jer si imao taj tv gde se i vidis,:) ... a druga stvar ... beli kabal ide iz unutrasnje, a iza viljuske koja je ubodena u taj merac je crni kabal. :) ..... Verovatno si nastavljao strujni kabal, ili je nesto drugo ubodeno u merac .....stvarno zadivljujuci test :D

Koji cirkus , brate, ali nema veze .... dajte jos ovakvih detaljnih testova, bar da ne gledam ovih dana Carli Caplina :ROFLMAO: /////

Член од
4 ноември 2024
Мислења
33
Поени од реакции
58
Секогаш кога ќе се фатиш во тесно и одма Сенсира вака така.
Јас батка имам Перфера и Комфора ...
Не озбилно, да не мислиш дека стварно клими продавам? :tapp:

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.629
Поени од реакции
7.441
GREE "AIRY PRO 3.5kw" MODULACIJA
Model:GWH12AVCXD-K6DNA1A

Цена:39.999

https://mall.gree.com.mk/index.php/product/airy-gwh12avcxd-k6dna1a-white/
(Видеото е снимено денес на надворешна температура +5°C)
SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5 A+++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.6 A++(Средна климатска зона)
Еуровент Сертификат
GREE Rotary компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски Експанзионен Вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат, греач на компресор.
Функции:Самодијагностика, Грее-AI технологија на самоучење, Паметно Одвлажнување, (HDT)-Хибридна Дефрост Технологија, Лимитатор на Моќноста на 50%, 75%, или 100%, вградена UV-C ламба за дезинфекција на бактерии и вируси, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, Греење од 8°С до 30°С греење, Eкономичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.
Eurovent Link

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2024
Мислења
33
Поени од реакции
58
Грее ботовите секогаш сакаат нивната реклама да биде на последна страна од темава.
Ако некој се интересира за клима и дојде на форумот логично е да ја посети последната страна каде што ќе го пречека рекламата на Грее.
Како ние коментираме така и нивната реклама заминува поназад и тие мораат постојано да спамираат да ја постираат повторно таа реклама.

Значи прочитана книга се...
Автоматски споено мислење:

Лимитатор на Моќноста на 50%
Иначе на видеото ова го имаат напраено. Лимитиран е компресорот во апликацијата на 50% троши 270W/h и дава на издув 25 степени.
Тоа е доволно малку рацете да ги загрееш кај што дува а ако застаниш едно метро пред климата, ладно е.

И кликаат да дајлинското свинг горе-долу... колку да титни климата као демек еве работи ;)
Автоматски споено мислење:

Пак на ладење ја има наместено ете ја снегулката :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom