Ne ti stigna meracot za potrosuvacka ? ( deka rece ke naracas od Aliexpress )Јас не можам да споделам мерења оти немам мерач, а и што фајде од мојата просторија(и) до некоја друга да се споредува?!
Ne ti stigna meracot za potrosuvacka ? ( deka rece ke naracas od Aliexpress )Јас не можам да споделам мерења оти немам мерач, а и што фајде од мојата просторија(и) до некоја друга да се споредува?!
@најубав Дај кажи кој од овие два типа на мерачи е добарNe ti stigna meracot za potrosuvacka ? ( deka rece ke naracas od Aliexpress )
Prviot merac e moj predlog
Go imam prviot, dobar e
Vivax AERI+ odlicen model Best BuyZdravo decki, za kujna 15m2 + 7m2 salon sto klima preporacuvate pretezno za greenje, 2,5ka ili 3.5ka, so greaci ili bez?
I shto model da bidi, po komentarive gledam gi falat vivax aeri+ i haier tundra plus...
Vi blagodaram.
Сеа @најубав ке се појави пошто си креира профилчиња и сам на себе си одговара џомити маркетинг тераZdravo decki, za kujna 15m2 + 7m2 salon sto klima preporacuvate pretezno za greenje, 2,5ka ili 3.5ka, so greaci ili bez?
I shto model da bidi, po komentarive gledam gi falat vivax aeri+ i haier tundra plus...
Vi blagodaram.
Да му кажам колку бев паметен што го избрав ЕЕВто што го продаваше пред некоја година или нема потреба ?Читај и учи домашна ти дадов, а
Сеа @најубав ке се појави пошто си креира профилчиња и сам на себе си одговара џомити маркетинг тера
А ти шупни го и од овие две што ги ги нуделе: Аери+ за цена 29.990 и Тундра Плус 32.990 овие и двете се со капиларки без EEV
а ти ако си паметен ке си земеш:
Charmo Arctic Pro GWH12ATCXB-K6DNA1A за 27,990 ем најефтин, има греач ама има и EEV не е капиларка
Прегледај го приврзокот 394125
@Lepi Поздрав
Овој модел го нема на Еуровент.Читај и учи домашна ти дадов, а
Сеа @најубав ке се појави пошто си креира профилчиња и сам на себе си одговара џомити маркетинг тера
А ти шупни го и од овие две што ги ги нуделе: Аери+ за цена 29.990 и Тундра Плус 32.990 овие и двете се со капиларки без EEV
а ти ако си паметен ке си земеш:
Charmo Arctic Pro GWH12ATCXB-K6DNA1A за 27,990 ем најефтин, има греач ама има и EEV не е капиларка
Прегледај го приврзокот 394125
@Lepi Поздрав
Ама и добар софтвер да не треба што ќе го контролира тој ЕЕВ... во спротивно џаба го има вентилот пак нема да има добра модулација.Да му кажам колку бев паметен што го избрав ЕЕВто што го продаваше пред некоја година или нема потреба ?
Softver za promaja, gratis so salce i kapce.Ама и добар софтвер да не треба што ќе го контролира тој ЕЕВ... во спротивно џаба го има вентилот пак нема да има добра модулација.
Izolacija stiropor imas ?Ќе ве замолам да препорачате клима за просторија од 35-40 квадрати, претежно за греење
Au, au, au gi zakopa. Vakov način na prodažba uspeval pred 20-30 god, sega sekoj bukvalno na ulica može da si proveri što kupuva. Ne be Gree si tera po staro.Овој модел го нема на Еуровент.
Ова се моделите што ги има а започнуваат до GWH12A...
Еве истата надворешна е во комбинација со две други внатрешни.
AGBXB и AKCXD
И на двете TOL -10
А во твоите спецификации вели греење -25~30
Прегледај го приврзокот 394141