- Член од
- 2 август 2014
- Мислења
- 1.800
- Поени од реакции
- 4.161
@Addonexus ova so turbinava ne e voopšto strašno, nekoj so malce veština treba da go izvadi motorot i da gi smeni dvata lagera. Tie se standardni sekade možat da se najdat, možeš da si naračaš i keramički od ebay , ovie nema nikogaš da se rasipat, za ova pobaraj pišuvav pred nekoe vreme ima i videa.
Sega vo međusezonava možeš da go napraviš ova.
Inače so kompresorot e druga prikazna, možebi e smenet, ne jasno što pišuvaš, veliš se rasipal, ako se rasipal toj ne se poprava, svirenjeto ostana, ne znam što može da sviri vaka so raskažuvanje.
Vtoro vikaš deka mnogu troši, toa pak znači deka možebi fali freon pa kompresorot se mači i "sviri".
Se tuka može da se sredi možebi i za mali pari..... batali ja " bitkata" so inspekcii i prodavači, najdi nekoj krsten majstor da ja proveri i sredi Toshibata.
Sega vo međusezonava možeš da go napraviš ova.
Inače so kompresorot e druga prikazna, možebi e smenet, ne jasno što pišuvaš, veliš se rasipal, ako se rasipal toj ne se poprava, svirenjeto ostana, ne znam što može da sviri vaka so raskažuvanje.
Vtoro vikaš deka mnogu troši, toa pak znači deka možebi fali freon pa kompresorot se mači i "sviri".
Se tuka može da se sredi možebi i za mali pari..... batali ja " bitkata" so inspekcii i prodavači, najdi nekoj krsten majstor da ja proveri i sredi Toshibata.