Lepi gi raboti site.... hahahaOcigledno nekoj si igra drndupka.....ama koj......
Ama druga e rabotata, na koi klimi ke davat garancija koga nemaat... zivi smeski.
Lepi gi raboti site.... hahahaOcigledno nekoj si igra drndupka.....ama koj......
jas imam eden odgovor ... dzabe vi se na site klimite naskoro ke nema 220v ...taka daPristignaa klimite na Gree, dali e mozno deka nikoj drug nema lager na klimi.
Имам вишак јас ако ти треба од овие со светло на екранКој продава и праќа по карго мерачи на ел енергија. Апарат што е покажан и добар
Zdravo, i jas imam vakov ama ekranot ne sveti. Kako se mesti svetlo na ekran?Имам вишак јас ако ти треба од овие со светло на екран
![]()
220V AC EU Digital LCD Power Meter Wattmeter Socket Wattage Kwh Energy Meter FR US UK AU BR Measuring Outlet Power Analyzer - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Собата нема никаква врска со моќноста на климата!Здраво
Користам mitsubishi HR50VF инвертер климатизер. Кога ми е поставена на греење, воздухот што излегува од климата не е жежок (го споредувам со други клими toshiba, aux.. кај кои воздухот е многу пожежок од мојава), туку топол. Подесена ми е на heat, fan automatic, vane automatic, температува 25. Може ли да има нешто до инсталацијата или моќноста на климата е толку (ама не врувам дека моќноста е толкава, бидејќи други клими, исто 5.5kw, дуваат жешко).
Собата ми е околу 50м2.
Чим стиснеш на него, свети плаво светло, бар така е кај мене.Zdravo, i jas imam vakov ama ekranot ne sveti. Kako se mesti svetlo na ekran?
Fala, pozdrav
Овие беа модерни пред 20 и повеќе години. Јас сум имал во соба како дете. Во сеќавање ми е останато дека баш беа фини за да седиш и да си играш на земја...(од таа перспектива)Daoi nekoj koristi vakvo nesto gledam po fb mnogu gi reklamirat?Прегледај го приврзокот 313487Прегледај го приврзокот 313488Прегледај го приврзокот 313489Прегледај го приврзокот 313490Прегледај го приврзокот 313491
Дали собата е згреана?Ако е загреана немаш мука со инвертерот.Тоа е инвертерот.Не дува врел воздух како греалка или како on/off.Али доволно млак воздух за да си одржува температура во собата.Тошибава моја има моменти исто како ладно да дува ама температурата во собата е иста со тас што сум ја задал на далинското.Здраво
Користам mitsubishi HR50VF инвертер климатизер. Кога ми е поставена на греење, воздухот што излегува од климата не е жежок (го споредувам со други клими toshiba, aux.. кај кои воздухот е многу пожежок од мојава), туку топол. Подесена ми е на heat, fan automatic, vane automatic, температува 25. Може ли да има нешто до инсталацијата или моќноста на климата е толку (ама не врувам дека моќноста е толкава, бидејќи други клими, исто 5.5kw, дуваат жешко).
Собата ми е околу 50м2.
Jas seuste mislam deka treba nuklearna...primer vo Mariovo Prilepsko voda od crna reka ima sekogas,dodeka pravat brani za Hidro cebren/galiste toa ke bide mala kolicina na Mwh.a i tie brani gi pravat +40godini.....Овие беа модерни пред 20 и повеќе години. Јас сум имал во соба како дете. Во сеќавање ми е останато дека баш беа фини за да седиш и да си играш на земја...(од таа перспектива)
Ако ти е за во детска, земај едно и не се мисли! Ама ако мислиш да грееш цел стан/куќа со вакви...
Чисто еден fun fact: кај овие греачи нема термостат, а не им ни треба! 5х1300W= електрично котле за парно! А верувај овие не можат да ја загреат собата, евентуално да ја смлачат и да ти биде топло и удобно на нозете. Толку.
Автоматски споено мислење:
Да не постоевме ќе требаше да не измислат
П.С. уште има такви што мислат дека ни треба една нуклеарка тука?!?