Pred da tresnes nesto treba da gi poznavas modelite.Иначе до пред две години продаваа ломо по 20000 со еев, ама очигледно ножицата и стрижењето овци поисплатлив бизнис е.
Од ломо и хансол до пулар и гтеч. Три класи послаб квалитет по повисока цена.
На здравје.
Затоа Тундра, и да си немате гајле. Докажан квалитет со Еуровент сертификат.
Kad bi znao da uporedi, dobro bi bilo, ali covek nezna pa lupa.Uporedi sve ostale proizvodjače šta su nudili prije dvije godine a šta sada nude , pa vidjećeš razliku.. I to osjetnu...
Од листов заклучив една работа!
Hahahaha, pusti zelbi....Од листов заклучив една работа!
1.Или "заборавиле" да го пишат греачот!?
2.Или стварно дава 2.7кв ама со КОП 1,5 и дваесет минути дефрост на -7!
Трето нема!
Кога е на ладење, капе конденз од внатрешната единица. Значи не е толку битно дали надворешната ти е пристапна, туку побитно е како е спроведено цревото за конденз. Многу често тие цревца се крута пластика и пукаат од сонце и тек на време.Дајте совет како да го решам капењето на климата, цревото е ставено ама сепак капе на ладење, дали е нормално и како да го решам да не ми се качува комшиката да ме замара?
Иначе не е пристапна многу климата![]()
Po defolt monterot crevceto od kondenzot što se dobiva pri ladenje vo snop so site cevki i el.kabli go nosat do nadvorešnata edinica i tamu go sproveduvaat vo kadičkata od nadv. edinica. Normalno e da kape, ako nekomu mu smeta treba crevceto da go usmeriš prigodno vo nekoj sad ili vo pravec kade nema da pravi problem.Дајте совет како да го решам капењето на климата, цревото е ставено ама сепак капе на ладење, дали е нормално и како да го решам да не ми се качува комшиката да ме замара?
Јас пријателе не би го решил овој проблем цело лето.Дајте совет како да го решам капењето на климата, цревото е ставено ама сепак капе на ладење, дали е нормално и како да го решам да не ми се качува комшиката да ме замара?
Pa zavisi sto komshika imas… dali da go resavas problemot ili da prodolzi da se kacuvaДајте совет како да го решам капењето на климата, цревото е ставено ама сепак капе на ладење, дали е нормално и како да го решам да не ми се качува комшиката да ме замара?
Да, и увидов дека Tosot Muse ECO има низок трошок на ладење ( спушти до 130w ) за разлика од Gree Fairy 3.5kw за која не бев сигурен дали лади или грее во однос на трошокJa pocnavte li sezonata na ladenje gi sefrosavte li na Lasenje klimive godinava ?
Jas denes ja pustiv toplo e ne se trpi zeskovo