Site imaat srekja eve od 2 klimi barem ednata mu se pogodila sho e dobar prosek za MARTADELA NO. 1@Androit фала фала... лозје имам на викендица колку за адет да чкрапнам едно гранче, а за после кроењето на фурна иам однесено плешка и ребро
За тоа е денов денес... ама ајде де еве ме пак на форум
Со едниот Амбер од братот пак маки вчера и сабајлево...
Надворешнава потврдува дека нешо не е ко шо треба....
https://streamable.com/k157gv
Прегледај го приврзокот 284154 Прегледај го приврзокот 284155 Прегледај го приврзокот 284153
Издув ептен млак.... испод 35... ем што ја намалив на 3ка фан, иначе кога појдов им беше на 27 и макс-фан ставена сабајлево.... пошо не топлела само попуштале ке ја ставаа на 30.... ако не каминот.
Се сеќаваше тоа уште пред еден месец кога пишав тука дека нешо не е во ред споредено со другата клима во другата соба...
Ама ај со iFeel до пред некој ден ја користеа на 3ка фан и 22С... арно терала топлела... ама сеа кога стегна ладново пак јави проблем.
На сервисерот му е пријавено, од утре најбрзо што може да дојди.... ако имате некоја идеа во меѓувреме што да се проба за бар да грее колку толку деновиве... да не го внесуваат каминот и пак дрвцата.... летоска реновираа со абрипи и спуштани тавани.... за пак да го исчадат сеа
Kaj mene od 2 kom 2te so mal problem.
Jebiga pamet za drug put.