Еве јавно на овие од Грее сторе им нудам да дојдат кога сакаат и на местото од fujitsu da постават Gree Amber и доколку наредниот месец сметката ми е помала од ЕВН ќе им ја платам и климата и монтажата и тоа јавно и ке им се извинам пред тв во спротивно тие мене да ми ја остават гратис и да се извинат јавно пред сите на тв а претходно може да ги доставам сите сметки за електрична енергија а парите ке ги оставам кај некој неутрален член од форумов и ќе одиме на нотар на мој трошокКако прво лажете
-cop e 4.04 а на Амбер е 3.5
--15 e 4.3 а Амверот 4.5
-6300 е просечна мокност а максимална 9800 а Амверот е 6100 со максимална 9300
-второ за фреонот тресеж баби и жаби фунитсу иде на мали компресори а врзи на 120 херци пичи оти кога е нешто помали помалку троши снага за придвижување а потоа е лесно кога се движи како кај автомобил кој кога ке почне да се движи можеме и со една рака да го движиме затоа и не троши а ќумбето Амбер со дваесет килограми компресор за да го задвижиш ти треба огромна снага и затоа троши како лудо и повеќе работи како on-of клима инаку е послаба од мојата и со толкав компресор и дваипил реда изменувачи е на -15 само за 200 вати подобра
-но Грее за се лаже и кажува неточни параметри од средна потрошувачка,коп,до снага при -15 така
Лажете што дури и циганите можат да ви завидуваат и подоцна ке пуштам и слики за да се видат твоите спинови
Климата е fujitsu kmta 18000 и секој може да спореди
Автоматски споено мислење:
Никој нема ништо против Грее напротив сте вие тие од Грее сторе што имате против другите напротив мене ми се Симпатични климите и сакав да земам Грее Амбер но не земав оти сум рекол со Човек што лаже муабет не правам а не од таква фирма да земам нешто мислам на Грее како компанија која лаже за сите параметри а лугево овде се спинатори
И можеби летово ке земам Амбер и ке го поставам на местото на Фијутсу а оваа на горен спрат за споредба ама после пак ке плачете како кај овој си мит и грее
ЕВЕ ВИ ШАНСА НО СЕ СОМНЕВАМ ДЕКА ВИЕ ИМАТЕ КРЕДИБИЛИТЕТ И ИНТЕГРИТЕТ ЗА ВАКВО НЕШТО А И ШТО Е ЕДНА КЛИМА 5.5 ЗА ВАС НА ТОЛКАВА ПРОДАЖБА НО ЧИСТО СЕ СОМНЕВАМ ОТИ ЌЕ ПРИФАТИТЕ