Остај што ти викаат,ако можеш обична ич не се мисли,оди со обична он-офф.За истрајна сигурно ќе биде оти нема да има еден тон електроника што може да се расипе
А и да ти расипам еден мит... клима не прочистува воздух!Маркетинг трикови,ветер и магла е се тоа. Сите имаат обична мрежичка и евентуално едно сунѓерче на неае тоа е тој:петтослоен антибактериски,активно сребро,активен јаглен,активен незнам шо филтер... ветер и магла! Исто и за јонизаторот! Ме мрзи сега да пишувам,ама тоа е едно минијатурно/никакво апаратче што со помош на електрицитет(ако си учел физика и имаш два грама мозок ќе се смееш на ова) ги јонизира молекулите!! Пази глупост,атоми што се веќе стабилно врзани,им дава екстра електрон и ги прави анјони(пошо тој маркетинг експерт појма нема дека неможеш да јонизираш ковалентно врзани атоми)!! И после они бараат површина што е уземјена!(си мешаме малку електро со квантна механика... ама нема врска) и се лепат или паѓаат на неа
Во кратки црти
П.С.ситуацијава ме прави малку циничен,ама флаерот вика едно,науката сосем друго.
Mojava klima e so nekoj plus 2 filtri no ima i Jonizator za nego mozam da kazam deka si e vrse super rabotata eve zimno vreme dimta od cigari gi neutralizira ne mirise na dim nesto koga se gotvi ili pece vo rernata aspiratorot se ne moze da povlece nagore pak zamirisuva a klimava so jonizatorot gi neutralizira mirizbite. Eve i ovoj period koga ne e za klima ja stavam na Fan so vklucen Jonizator i vazduhot se custvuva pocist. Toa e moe mislenje pa sega jas sum zadovolen za drugite neznam sekoj moze da pise iskustvo.