D
Mnogu skapi se kaj nas na uvoznikot mu trebaat mnogu pari sigurno i gi drzi cenite nerelano visoki.Kakvi se ovie chuda?
Прегледај го приврзокот 250730Прегледај го приврзокот 250731
Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Мицубиши, Тошиба, Даикин,
Bez dvoumenje Suzumi Nema da zgresisИзборот падна на mitsubishi heavy industries srk/src 35 zs-w
Или gree amber
Или toshiba suzumi plus ras13pkvsg-e/ras-13
Некој со искуства од овие клими сите се 50-52000 која би била најдобар избор???
Kaj se prodavaat kaj nas klimi od Mitsubishi Heavy?Mnogu skapi se kaj nas na uvoznikot mu trebaat mnogu pari sigurno i gi drzi cenite nerelano visoki.
Некоја фирма од Штип им е увозник мислам.Ни веб-страна имаат ни бутур! Евентуално ФБKaj se prodavaat kaj nas klimi od Mitsubishi Heavy?
Дефинитивно! Само џ-теч беше 36-37000,а прочистувачот нешто околу 10-12000ден.Здраво,
Дали следната понуда на клима и прочистувач спотед вас се исплати?
Batali go novopeceniov, Amber za dvete e zakon. Dvete na kup, kolku eden Amber vo moknost.Bez dvoumenje Suzumi Nema da zgresis
Имаш и Дајкин 3.5ка за тие париЗдраво, предлог за 3.5ка или 5ка клима за ладење и греење што можи да се земи најдобро до 43000денари? Знам дека не може да биде некој подобар бренд за таа цена. Не сум во тек со моделиве знам порано тундрата доста се фалеше, уште е така или има нешто подобро до таа цена?
Амбер е ззакон во трошење. Кога ќе сакаме климите да ни трошат колку тајфуни ќе си купиме Amber.Batali go novopeceniov, Amber za dvete e zakon. Dvete na kup, kolku eden Amber vo moknost.
izgleda ne se pogodile perfektno uslovive ama edvaj 58c i kusur stepeni i vlece 1700w u crownov 66.2c dava na izduv i poveke od 1250 ne vlecese godinava ama predpostavuvam blaga bese zimava zatoaАмбер е ззакон во трошење. Кога ќе сакаме климите да ни трошат колку тајфуни ќе си купиме Amber.
Mitsubishi MSZ-FH25
Mitsubishi MSZ-FH35
Mitsubishi MSZ-FH50
Mitsubishi MSZ-LN25
Mitsubishi MSZ-LN35
Mitsubishi MSZ-LN50
Mitsubishi MSZ-LN60
Ова се законите. Седни и научи си ја работата.