- Член од
- 2 јануари 2012
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 281
Attachments
-
295,8 KB Прегледи: 35
Odlicna odluka za 42m2 stan e U-Crown12 od 39.990Дали u-crown што се продава во Техномаркет е добра одлука за греење на стан од 42 м²?
Sent from my MI 4W using Tapatalk
ama u japonski stil....preku namontikite na kompresorot, sto e istoto...i mnogu poveke baranata izvezdba za greenje na kompresorot so navodno pomala potrosuvacka sto ja bara Klime
hahahahahaha
Ocekuvano so ogled na prostorot i neizoliranosta. Samo ploca nad i pod tie 42m2, severna strana a malisanive na re rastrcuvaat od soba vo soba. Kako sto kazav i predhodno klimata vo segasnava sostojba mi e za do kaj 0 zaradi zagubite.mnogu nekako 800w prosek ?
Nisto nemal si sreka snemale alat pa izbrisale go oglasot. Ke si cekas slednata nedela da dobijat zaliha za specijalen alat pri demontaza na greaci.hahahahahaha
uf... najverojatno celata pratka si ja prezemal.... steta koga ke stigne slednata nedela ne cepkaj tamu ok?Nisto nemal si sreka snemale alat pa izbrisale go oglasot. Ke si cekas slednata nedela da dobijat zaliha za specijalen alat pri demontaza na greaci.
Мислам дека оваа е 2019 модел, ако ја донесат во СЕТЕК ќе биде поефтина за разклика од клими.мк (Маржата)Kakva e ovaa lepota???!
HAIER FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA по супер цена од 41.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Eurovent ima za edinicava?Kakva e ovaa lepota???!
HAIER FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA по супер цена од 41.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Климите на греење не го сушат воздухот. Само на ладењеZdravo. Sezonava staviv 2 klimi za greenje vo mojata kuka. Zadovolen sum, no imam eden problem... Mnogu e suv vozduhot... Posebno smeta za vreme na spienje bidejki se susi grloto. Dali navlaznuvac na vozduh e dobro resenie za toj problem. Vi blagodaram
Brka mnogu rabota, jas koristam i mi se rasipa pa sega cekam vakov od gree da vidime kako ke se pokaziZdravo. Sezonava staviv 2 klimi za greenje vo mojata kuka. Zadovolen sum, no imam eden problem... Mnogu e suv vozduhot... Posebno smeta za vreme na spienje bidejki se susi grloto. Dali navlaznuvac na vozduh e dobro resenie za toj problem. Vi blagodaram
Кога се грее перката треба да бидат надоле, за ладење горе највисока точка .Zdravo. Sezonava staviv 2 klimi za greenje vo mojata kuka. Zadovolen sum, no imam eden problem... Mnogu e suv vozduhot... Posebno smeta za vreme na spienje bidejki se susi grloto. Dali navlaznuvac na vozduh e dobro resenie za toj problem. Vi blagodaram