Најекономично греење и ладење

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.499
Дали u-crown што се продава во Техномаркет е добра одлука за греење на стан од 42 м²?

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Odlicna odluka za 42m2 stan e U-Crown12 od 39.990
Stanot od vkupno 42m2 so kupatilo i terasa ako ima grejna povrsina okolu 35m2....taman za U-Crown12 u sred najladna zima vo Bitola
Stom po Energetska 3kw dava na -22 sto da mu ja mislis, vakva druga ni 5.5ka nemaat ni na Jerovent.

Последно уредено:
Член од
16 март 2019
Мислења
3.322
Поени од реакции
5.392
Znaci li ova deka site inverter klimi ( bez razlika koj brend model ili marka ) deklarirani do -15°C na greenje go imaat ovoj moderen japonski princip vo inverter kompresorot ?

ama u japonski stil....preku namontikite na kompresorot, sto e istoto...i mnogu poveke baranata izvezdba za greenje na kompresorot so navodno pomala potrosuvacka sto ja bara Klime

Член од
25 декември 2018
Мислења
541
Поени од реакции
559
Член од
5 септември 2019
Мислења
16
Поени од реакции
3
Zdravo. Sezonava staviv 2 klimi za greenje vo mojata kuka. Zadovolen sum, no imam eden problem... Mnogu e suv vozduhot... Posebno smeta za vreme na spienje bidejki se susi grloto. Dali navlaznuvac na vozduh e dobro resenie za toj problem. Vi blagodaram

Член од
10 декември 2018
Мислења
390
Поени од реакции
664
Zdravo. Sezonava staviv 2 klimi za greenje vo mojata kuka. Zadovolen sum, no imam eden problem... Mnogu e suv vozduhot... Posebno smeta za vreme na spienje bidejki se susi grloto. Dali navlaznuvac na vozduh e dobro resenie za toj problem. Vi blagodaram
Климите на греење не го сушат воздухот. Само на ладење
Уосталом натопи крпа и остави ја некаде. Ист ефект ќе добиеш

Член од
23 јули 2019
Мислења
82
Поени од реакции
131
Brka mnogu rabota, jas koristam i mi se rasipa pa sega cekam vakov od gree da vidime kako ke se pokazi

Attachments

Член од
25 декември 2018
Мислења
541
Поени од реакции
559
Кога се грее перката треба да бидат надоле, за ладење горе највисока точка .

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom