- Член од
- 15 јуни 2014
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 6
Fala ti ke proveram, a znaes li kako se vika i dali treba da trazam specijalno za vivax?Појди во овластените продавници во твојот град за Vivax. Може да ти го дадат за поефтино од Техномаркет.
Fala ti ke proveram, a znaes li kako se vika i dali treba da trazam specijalno za vivax?Појди во овластените продавници во твојот град за Vivax. Може да ти го дадат за поефтино од Техномаркет.
WiFi Modul za AERIFala ti ke proveram, a znaes li kako se vika i dali treba da trazam specijalno za vivax?
Греемак, малку збунувате со цените. Колку чини одвлажнувачот Дејзи? На вашата страна е 19.900, на Маркет конект е 9.900. Која е точната цена?Почитувани,
Како секогаш, тука сме да Ве израдуваме со нови промоции на GREE.
Со почит,
Греемак Гроуп
Почитувани,Греемак, малку збунувате со цените. Колку чини одвлажнувачот Дејзи? На вашата страна е 19.900, на Маркет конект е 9.900. Која е точната цена?
според ова значи дека цената е 19.900. Во редПочитувани,
Греемак Гроуп нема ништо со објавите на Маркет конект.
Благодарам што не известивте за да интервенираме.
Со Почит,
Греемак Гроуп
a dali istata bi mozela da se koristi vo spalna ili da se bara poslaba se raboti za istata kvadratura?ТСТ клима 12ка, поставена на ауто фен и на 22Ц степени.
za 16 kvadrati kamin...kolku kw e... mnogu e toa za taa kvadratura... na gaki ke te sobleceПредлог за греење на 16 квадрати соба како втора опција за загревање?
Имам веќе камин на дрва и барам нешто со кое би можел да загревам кога нема да го користам истиот.
Било какви предлози може, само да не се многу скапи.
Баш затоа што многу загрева барам алтернатива за кога нема да е многу ладно и нема да ми треба цел ден греењеa dali istata bi mozela da se koristi vo spalna ili da se bara poslaba se raboti za istata kvadratura?
Автоматски споено мислење:
za 16 kvadrati kamin...kolku kw e... mnogu e toa za taa kvadratura... na gaki ke te soblece
e so klima ako stavis najdobro ke e 24/7 da greesБаш затоа што многу загрева барам алтернатива за кога нема да е многу ладно и нема да ми треба цел ден греење
Ovaa ti e odlicna inverter klima.Предлог за греење на 16 квадрати соба како втора опција за загревање?
Имам веќе камин на дрва и барам нешто со кое би можел да загревам кога нема да го користам истиот.
Било какви предлози може, само да не се премногу скапи.
Заради вакви совети има рецидиви на дрва се повеќе.ТСТ клима 12ка, поставена на ауто фен и на 22Ц степени.
Koja cenaPo daikin ftxf50 na red dojde mitsu LN35 , za montaza ke ceka prolet , sega mi treba nesto max do 28k 3.5ka za vlezen hodnik so strpenici za sprat , nekoj predlog Gree Haier .....