Jas pak go zalam sto stap Ke jadi so dalecinskoto .Ama neka si igra kako sto si igras I ti.Erekcija dobivam ko ke vidam Mitsubishi.
Jas pak go zalam sto stap Ke jadi so dalecinskoto .Ama neka si igra kako sto si igras I ti.Erekcija dobivam ko ke vidam Mitsubishi.
Abe odi begaj tamu, prvo kupi Mitsubishi, koristi ja, pa posle drdori....Jas pak go zalam sto stap Ke jadi so dalecinskoto .Ama neka si igra kako sto si igras I ti.
Druze TST e ista so ovaa Gree Lomo samo e freonot razlicen drugo e se isto.Druze t.s.t e ista so gree lomo Eco ...so lomo lc neke da e se isto ...
Клими - Најголема понуда
Најголема понуда на најевтини клими со висок капацитет на ладење и греење, економични и со врвен квалитет.klimi.mk
Znaci se e isto TST = Gree Lomo samo e razlika vo freonot a jacinata na kompresorot na R410 i R32 freon e istNema vrska so isto, ne može da se koristat isti kompresori i za R410 i za R32. Baška drugo.....
TST 12Dajte predlog za sto e mozno najevtina inverter klima koja ke mi vrse rabota za vo mala soba od 9 kvadrata so 3cm vnatresna izolacija i pvc dzam i vrata so moznost za planiranje da stavam natam i nadvoresna izolacija fasada od 10cm.
Ovaa e taa sto ja ima @најубав ?TST 12
Eve ti Imas kupeno mitsu WN35 ( pazete 3.5ka)PA 20m2 splalna ne mozese lanskata zima Da stoplis vo Ohrid a mozebi TI e urecena klimata PA pop TI treba Da ja ispee .Abe odi begaj tamu, prvo kupi Mitsubishi, koristi ja, pa posle drdori....
Vikas ako e stavite vnatresnata taka kako sto si nacrtala so zeleno penkalo nema da duva vo vas ? Ako e 7-8 metri dolg dnevniot prestoj ok eja naracav FTXF50A,
sega da ve prasam dali ke odgovara mestovo za postavuvanje na klimata i edinicata (oznaceno so zeleno penkalo) zatoa spored mene tamu povise ni odgovara i nema da duva pravo na nas , se odluciv edinicata da bide na terasa zatoa sto ima steker vodootporen i e pokrienanterasa no me plasi faktot sto e na sever da ne mu preci na edinicata
Прегледај го приврзокот 222574
Eve odgovor deka TST e 100% Gree LOMONema vrska so isto, ne može da se koristat isti kompresori i za R410 i za R32. Baška drugo.....
TST e 100% GREE LOMO ECO R410
Ok, ama ti spomna deka e lomo Lc. a ocigledno nee ...ali nee bitno toa sega za 12ka, 300eu+montaza nema slicna klima so ovie raboti propratno so nea toa e fakt .!Eve odgovor deka TST e 100% Gree LOMO
Автоматски споено мислење:
6.6 e dolg dnevniot prestoj , drug prazen zid nema osven nad trosed ama toa ke dojde bas nad glavaVikas ako e stavite vnatresnata taka kako sto si nacrtala so zeleno penkalo nema da duva vo vas ? Ako e 7-8 metri dolg dnevniot prestoj ok e
Od iskustvo mozam da vi kazam deka sigurno koga ke sedite na garniturata ke se oseka provev i verojatno ke vi smeta osobeno zosto se raboti za 5.5ka na Daikin. Sekako mozno e so krilcata da se nasoci nadesno struenjeto ama i togas ne resavate zasto sobata ne e dovolno golema duri i za min fan na FTXF50, dodatno koga ke mora da raboti na max uragan ke napravi vo vasite 296.6 e dolg dnevniot prestoj , drug prazen zid nema osven nad trosed ama toa ke dojde bas nad glava