Vie prodavachite napravivte da imaat lugjeto tuka odbivnost kon Gree. Znaete zoshto? Zashto najdovte platforma da mozete da shitkate klimi, a pritoa nelojalno kon konkurencijata da se odnesuvate. Na sekoj nekoj shto ke dojde tuka i ke prasha tuka za klima vednash go preplavuvate so privatni poraki, mu go matite umot, lugjeto ne znaat deka ne se informirani i vi veruvaat iako pogolem del od muabetite se laga pa ima situacii kako mojata koga strelec mi pishe vo pp da mi ja smenel WNot so Hansol kao demek se sekiral deka sum so malo bebe i deka Hansolot isporachuval 3,5kw na -10. Ili mesec dena pred da go napravite popustot na U-Crown mi go pisha vo pp deka za 50000 ke mi go dade. Ako mene mi pishal taka, koj sum aktiven na forumov i gore dolu gi znam vekje clenovive tuka koi se i shto se, koj znae na drugite clenovi shto im pravite. Voopshto ne bi me chudelo ako istoto i na prijatelov ts1 mu go imate toa napraveno, mu imate nekoja ponuda prateno za Amberot i sega vi e lichno mileniche. Ova e shpekulacija, ama nikako ne bi bil iznenaden da e vistina.
Zaradi vakvi kako tebe, site drugi brendovi se na min.
Pricinata e sto nemate realno objasnuvanje zosto nekoj bi kupil nesto, a ne GREE.
Toa sto imaat japonska nalepnica NEPOMINUVA VEKE.
Razberete go veke toa, dosta gi lazevte lugeto so toa otrcano klise.
Lugeto ne se ovci za sisanje da vi plakat za nalepnica 20000den extra.
А ти не би шверцувал ако ти се укаже прилика? И ако цените во Грција и Србија се далеку попристапни отколку кај нас?
Зошто некому тука да му го полнам џебот?
Druze aman nemoj ke ti se nafrlat deka promotor na pod brend od GRee si * pazi se !!!
[/QUOZ
Znam ke me napagaat ama jas si e falam mojava klima ne sum promotor ne reklamiram ne prodavam na zavisam od nikoj , @Sv B ili od @Strelec i nekoj drugi tie neka si reklamiraat neka si prodavaat klimi.
Super e brendot, sekoja cest, ama za nalepnica da platam jok.
Donesete proizvodi made in Japan, ne lazete narod so nalepnica samo.
Kako niknavte vo posledno vreme, kako pecurki....ste se frlile na gerila marketing...ama kasno....plus I exluziven salon vo Vizbegovo....hahaha....uste malce Sutka.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.