Најекономично греење и ладење

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.533
Поени од реакции
2.831
mnogu los izbor toa ti e mojot iskren odgovor.
Iskren odgovor od "baterija" ne ocekuvaj-te.
Tipot e klasicen protivnik na GREE, ama zaludno.
Prodazbite na negovite milenicinja se katastrofalni, samo mozam da go utesam deka ke bidat uste pokatastrofalni, znaejki kakvi novini prigotvuva GREE od Septemvri.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
Iskren odgovor od "baterija" ne ocekuvaj-te.
Tipot e klasicen protivnik na GREE, ama zaludno.
Prodazbite na negovite milenicinja se katastrofalni, samo mozam da go utesam deka ke bidat uste pokatastrofalni, znaejki kakvi novini prigotvuva GREE od Septemvri.
Potslusnav deka ke imalo novini.....pa ke vidime....

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.962
Поени од реакции
8.163
Можеби уште еден грејач зошто овие што ги има не грејат многу?

Член од
25 декември 2018
Мислења
541
Поени од реакции
559
Hahahahah, "nikoj", makata ti e golema. Jebiga, vreme e da se javis na konkurs vo GREE.
Автоматски споено мислење:

Za tebe specijalno ke se angaziram da donesat. Od koj model sakas?
Нее само за мене, многу корисници сакаат 09 клими за помали соби без разлиа дали е Грее или други 09 клима да модулира 150/200w нормално прималиви цени :)

Член од
10 април 2018
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.550
уиграна оваа Грее екипата, на сите форуми на балканов ги има, хрватски, српски, бугарски
ама не ги есапат многу таму колку што гледам
а производот ако е добар не мора со превара да убедуваат некого да купи, секој задоволен корисник ќе донесе уште најмалку еден нов
ама изгледа Грее само еднаш се купува, еднаш ќе се заебеш, после тоа одиш на нешто квалитетно
па затоа мора да лажат, да бараат нови купувачи по форуми и фејсбук

Член од
18 август 2015
Мислења
213
Поени од реакции
420
Па може новина да биде и понуда на Инветери во конзолна изведба (поискусните велат подобра за греење) за поприфатлива цена од сегашната. Оваа идеа ја имам промовирано уште порано, но за жал GREE не сака или не може сеуште да направи таков исчекор. Таквиот исчекор би бил полн погодок на долги стази и секако мислам дека ќе им се исплати. Но дали се добри стратези или се, како и другите, “тркачи на кратки стази “- сега да се заработи, па и со нереални и напумпани цени ( кој се фати-се фати), а за утре ќе му ја мислиме-ако опстоиме и ако не се појави некој кој размислува малку подалеку и постратешки и понуди добар и реален сооднос цена-квалитет.

Член од
25 декември 2018
Мислења
541
Поени од реакции
559
уиграна оваа Грее екипата, на сите форуми на балканов ги има, хрватски, српски, бугарски
ама не ги есапат многу таму колку што гледам
а производот ако е добар не мора со превара да убедуваат некого да купи, секој задоволен корисник ќе донесе уште најмалку еден нов
ама изгледа Грее само еднаш се купува, еднаш ќе се заебеш, после тоа одиш на нешто квалитетно
па затоа мора да лажат, да бараат нови купувачи по форуми и фејсбук
Кај Хрвативе само Daikin/Toshiba, Кај Србиве Fuji/Midea оти се ефтини ...

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
Кај Хрвативе само Daikin/Toshiba, Кај Србиве Fuji/Midea оти се ефтини ...
Cekajte malce....jas nekade procitav razbrav deka gree i daykin rabotat zaedno dali na proekti na kompresori na.inovacii elektronika.nese sejkavam ....i deka imaat zaednicka firma koja 51%e gree 49 od Daykin....??

Член од
22 ноември 2018
Мислења
326
Поени од реакции
622
Cekajte malce....jas nekade procitav razbrav deka gree i daykin rabotat zaedno dali na proekti na kompresori na.inovacii elektronika.nese sejkavam ....i deka imaat zaednicka firma koja 51%e gree 49 od Daykin....??
Вие господине несакајќи некако се знаете за грее

Член од
25 декември 2018
Мислења
541
Поени од реакции
559
она што го имам читано овде на форум само lomo има микс компресор од Gree/Daikin

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
она што го имам читано овде на форум само lomo има микс компресор од Gree/Daikin
Mozi ne znam ova nekade po internetov go sretnav......
Автоматски споено мислење:

Mozi ne znam ova nekade po internetov go sretnav......
Pa ne bilo tesko na google samo pisi gree & daikin vednas izleguva .....https://www.daikin.com/press/2008/080331/

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
taka nekako tera one way >>>
Па не е баш уанвеј, ете вие јако тегнете натаму, ама има доста луѓе што мислат со своја глава!
Форумот срана каша попара, откако грее кланот доби овластувања како СЈО! Али терајте, ќе дадете уште некоја клима гратис, ќе прогурате уште некоја година!

Kajgana Shop

На врв Bottom