- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 3.965
- Поени од реакции
- 8.185
Не друже, не се води војна дека постојат само тие три бренда, туку дека се лажат членови дека овој конкретен е над сите нив со тестирања од Финска, бели мерачи и останато, а факт е дека треба да биди во ранг на Вивакс, Нео и Беко.Ahtung ahtung .......druze ne sum bas svrzan vo diskusijava bas onaka vo koren .ama citam sledam i se cudam ..no gledam deka se vodi nekoja vojna deka Klima uredi se samo Mitsu, toshiba, daykin ...i ... 3 tocki ... nema drugi ?? Taka se ostanato pred se Gree i drugi sto se od kina ne cinat taka (vojnata za toa se vodi) ? ... ?
Navistina nema sekoj vo Mk 70~80k za ovie gore spomenati 3 klimi.....ne znam sto e tuka ne jasno ....
jas nemam zivci nervi da snimam 30m, video i da dokazuvam tuka deka amberot na ovie +35/36 nadvor vo senka postaven doma na 25 modulira pomejgu 200~300w vo sobata na drugiot kraj e 25.3 stepeni/max.! toa e toa, kako ke bide na zima ne znam ke vidime, nemam jaka nadvoresna izolacija.....ako stignam i toa ke bide ako ne vgodina....
Во последнава година испишани се 500 страни од еден член кој што има единствена цел, а тоа е да продади клима повеќе, па се служи со најразлични лаги и манипулации играјќи со различни имиња на конкретни модели кои имаат различни карактеристики, користејќи го своето искуство за да продади ветар во магла.
Ова видео ми излезе сега случајно, како што гледам снимено е во Јануари 2019 и типот се жали дека Амберот -30 има 0 модулација и троши 150 вати само на вентилатор за ладење и грејачи.
На крај, дека ќе бидиш згрејан ќе бидиш, но немој да се изненадиш доколку климата ти работи како некоја од 20000 денари, без модулација, а притоа се прикажува дека е подобра од некои кои вредат 80000 денари. Тоа е тоа што треба да се прекини да се прави. Се надевам ме разбираш.