Нарачката и уплатата е направена во вашиот салон во Мичурин/Аеродром.Ја вчера купив ТВ а и кола па не ми се свиѓа бојата, да ги вратам кај тебе може ?
Фискалната од кај ти е таму обрати се не туку ми се обраќај
Причина за да бараш поврат на средства ?Нарачката и уплатата е направена во вашиот салон во Мичурин/Аеродром.
Ок. Договорено. Утре или најкасно во понеделник ќе поминам во салонот за да се комплетира откажувањето на нарачката.Причина за да бараш поврат на средства ?
Пиши бре име презиме фискална све што имаш све ке ти вратиме.....ебати монтерот што нашол мене да ме ругаш
Очигледно не читаш, не капираш што имам напишано.Ајде Те чекам, на Ок Договорено не си пратил ништо..
Ти дека не да си монтер или дилер, абе иди бегај лажи некој други.
Конкретен пример на контрабанда ви е @baljo, припрост монтер-дилер кој му дале да шитка клими а нема аргументи за ништо зашто до вчера продавал патлиџани, па мора да измислува и фискални и нездоволство па он незадоволен а зенаму задоволна, за капиларка ке ви наплати 30к и ке си набута у џеп 100че у евра+ монтажа, него знаењето му е у делот да лаже и да лупа бројки 3,5ка 4,5ка 5,5ка...од Тесла до Преспа ихааи 6,5ка ке ви најде.
Знаењето му е слаба страна па мора да куди и критикува....а да дели нешто безпари тоа сигурно нема да се случи.
И за беспари нема што да ни даде не па за пари...
а ја ги касапам со факти па се нервозни и само прикаски може да ги спасат ако треба и ке измислат некој да се пожали без сметка без ништо....за да се офајдат ако земат од нивните ама кога ке им тече од сите страни климата и ке сватат кој ги излажал....кој ги излажал некој @baljo ги излажал
Аууу ти враќаш незадоволен,,,,а Причина на немонтирана ?Очигледно не читаш, не капираш што имам напишано.
Си се фатил ко пијан за ограда дека сум дилер,трговец или монтер. Абе разбери дека не сум.
И си стојам на тоа што го пишав дека ќе поминам во салонот за да ја откажам нарачката како што е ред, а не тука на форум.
Ако сакаш,твој волја е, пиши број или име презиме па да те побарам кога ќе дојдам во салонот. Не заради друго туку да видиш дека ќе биде така и не измислувам прикаски.
Препорака Џапни си од оние црвените бломакс менструал да ти ја ублажат болката/агонијата.
КогаАууу ти враќаш незадоволен,,,,а Причина на немонтирана ?
Ако беше така просто и гаќи 5дена носени ке ти ги вратеа па ти секој 5 дена зимај си нови без да ги переш какачките.
Климата е платена во февруари/март кога беше акцијата и беше договорено да поминам или јавам за испорака и монтажа со оглед на тоа дека се менуваа прозори кај моите.Аууу ти враќаш незадоволен,,,,а Причина на немонтирана ?
Ако беше така просто и гаќи 5дена носени ке ти ги вратеа па ти секој 5 дена зимај си нови без да ги переш какачките.
Инаку не измислувам ниту фискални ниту било што. Документите (папката со Фискалната и листот од нарачката) ги оставив кај моите каде требаше да се монтира климата. Ако успеам порано и ако ти треба, ќе гледам да ти ги пратам во пп пред да поминам во салон.[DOUBLEPOST=1558586159][/DOUBLEPOST]Ајде Те чекам, на Ок Договорено не си пратил ништо..
Ти дека не да си монтер или дилер, абе иди бегај лажи некој други.
Конкретен пример на контрабанда ви е @baljo, припрост монтер-дилер кој му дале да шитка клими а нема аргументи за ништо зашто до вчера продавал патлиџани, па мора да измислува и фискални и нездоволство па он незадоволен а зенаму задоволна, за капиларка ке ви наплати 30к и ке си набута у џеп 100че у евра+ монтажа, него знаењето му е у делот да лаже и да лупа бројки 3,5ка 4,5ка 5,5ка...од Тесла до Преспа ихааи 6,5ка ке ви најде.
Знаењето му е слаба страна па мора да куди и критикува....а да дели нешто безпари тоа сигурно нема да се случи.
И за беспари нема што да ни даде не па за пари...
а ја ги касапам со факти па се нервозни и само прикаски може да ги спасат ако треба и ке измислат некој да се пожали без сметка без ништо....за да се офајдат ако земат од нивните ама кога ке им тече од сите страни климата и ке сватат кој ги излажал....кој ги излажал некој @baljo ги излажал
[DOUBLEPOST=1558586254][/DOUBLEPOST]Кога
Климата е платена во февруари/март кога беше акцијата и беше договорено да поминам или јавам за испорака и монтажа со оглед на тоа дека се менуваа прозори кај моите.
Кога поминавме во салон да договориме монтажа, рекоа дека во моментот нема и дека треба да стигне пратката (тоа беше на крај на март или почеток на април не сум сигурен). И остана на тоа дека ќе јават кога ќе стигне пратката.
Со оглед на тоа дека прифати рефундирање, утре во 15h ќе бидам во салонот со папирите од нарачката и уплатата.[DOUBLEPOST=1558576776][/DOUBLEPOST]
Инаку не измислувам ниту фискални ниту било што. Документите (папката со Фискалната и листот од нарачката) ги оставив кај моите каде требаше да се монтира климата. Ако успеам порано и ако ти треба, ќе гледам да ти ги пратам во пп пред да поминам во салон.
Кога
Климата е платена во февруари/март кога беше акцијата и беше договорено да поминам или јавам за испорака и монтажа со оглед на тоа дека се менуваа прозори кај моите.
Кога поминавме во салон да договориме монтажа, рекоа дека во моментот нема и дека треба да стигне пратката (тоа беше на крај на март или почеток на април не сум сигурен). И остана на тоа дека ќе јават кога ќе стигне пратката.
Со оглед на тоа дека прифати рефундирање, утре во 15h ќе бидам во салонот со папирите од нарачката и уплатата.[DOUBLEPOST=1558576776][/DOUBLEPOST]
Инаку не измислувам ниту фискални ниту било што. Документите (папката со Фискалната и листот од нарачката) ги оставив кај моите каде требаше да се монтира климата. Ако успеам порано и ако ти треба, ќе гледам да ти ги пратам во пп пред да поминам во салон.[DOUBLEPOST=1558586159][/DOUBLEPOST]
Дечки дај оладете малце..... ке ви треба клима.... ептен се препукувате....читам xxx постови назад....@Strelec со греачи ќе фалиш дефрост. па ти си бре момак... јас таква глупост не би пишал во ниедно упатство или реклама дека има кај клима а твојов бренд г... на секоја страна се фали, па за која технологија праиме муабет бре стрелчо. греач на тацназатоа гледаш сега зашто нема еуровент г... . ај сега одмори се празников и концентрирај се на бокалите како да ги продадеш.
Tundrata ti e proverena rabota, mnogu pozitivni korisnicki iskustva. Ima i Eurovent. Megju ovie dve sho gi postira, izborot e i povekje od jasen.Дечки дај оладете малце..... ке ви треба клима.... ептен се препукувате....читам xxx постови назад....
нее ок тоа .....
дај кажете изборот е намален на овие 2 инвертори тундра 18ка / и вивакс 18 аери
цените на клими.мк се тундрата 38500 виваксо 39990. односно и кај други препродавачи е таа цената / но јас ке имам попуст од по неколку илјади на која и да е,
ваш избор кој би бил ке се грее точно 40 квадрати добра внатрешна изолација и итонг зидана куќа без фасада со алумин прозори......
https://klimi.mk/sporedba.php?id1=221&id2=314
OkTundrata ti e proverena rabota, mnogu pozitivni korisnicki iskustva. Ima i Eurovent. Megju ovie dve sho gi postira, izborot e i povekje od jasen.
Edit: Tundrata ima i Mitsubishi kompresor.