Srelec gi najde i mi gi preporaca a gi zemav preku edna firma partner od PakomОд каде ги набави овие? Прекрасна цена ми делува за мултисплит со две парапетни. Идеално греење.
Soodvetno na dzidovite, isto nivo. Dimenzii 9 na 5m visina 2.7. Dva dva nadvoresni zida dva vnatresni prema greeni sobi. Jaka Tri ipolka ili medium petka?А таван и под? Најважното.
Останувам на предлогот за LN35VE. Неделните тајмери ќе се страшно корисни што ги има.Soodvetno na dzidovite, isto nivo. Dimenzii 9 na 5m visina 2.7. Dva dva nadvoresni zida dva vnatresni prema greeni sobi. Jaka Tri ipolka ili medium petka?
druze aj jas da si kazam moe iskustvo pa ti kako sakas... koristam haier tundra 18 vo stan od 53m2 e sea tuka se i terasi i wc koe ne se gree znaci gore dole kje bide kolku tvojata kvadratura megjutoa jas gream cel stan i toa so dve spalni sobi, znaci od dnevna toplinata se raspredeluva preku hodnik vo dve spalni sobi, inace imam ednogodisno dete i racunaj kako treba da mi bide doma, normalno toplo@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
Башка и во цената ти е вклучена и монтажата.@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
Od kaj ova?Башка и во цената ти е вклучена и монтажата.
Што вели еуровент во споредба со LN35VE?@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
3,5kw na -10, 3,0 na - 15. Z35 e edna od nekolkute 3,5ki shto se u stvari 3,5kiШто вели еуровент во споредба со LN35VE?
Генерално не сум чул да се жали некој од висока класа на панасониците. Може да е одличен ако има барем 3.5KW на -7.
Ја незнам шо се мислиш!?Ln35 e 30k poskapa :/ panasonicot e 52k