Srelec gi najde i mi gi preporaca a gi zemav preku edna firma partner od PakomОд каде ги набави овие? Прекрасна цена ми делува за мултисплит со две парапетни. Идеално греење.
Soodvetno na dzidovite, isto nivo. Dimenzii 9 na 5m visina 2.7. Dva dva nadvoresni zida dva vnatresni prema greeni sobi. Jaka Tri ipolka ili medium petka?А таван и под? Најважното.
Останувам на предлогот за LN35VE. Неделните тајмери ќе се страшно корисни што ги има.Soodvetno na dzidovite, isto nivo. Dimenzii 9 na 5m visina 2.7. Dva dva nadvoresni zida dva vnatresni prema greeni sobi. Jaka Tri ipolka ili medium petka?![]()
druze aj jas da si kazam moe iskustvo pa ti kako sakas... koristam haier tundra 18 vo stan od 53m2 e sea tuka se i terasi i wc koe ne se gree znaci gore dole kje bide kolku tvojata kvadratura megjutoa jas gream cel stan i toa so dve spalni sobi, znaci od dnevna toplinata se raspredeluva preku hodnik vo dve spalni sobi, inace imam ednogodisno dete i racunaj kako treba da mi bide doma, normalno toplo@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
Башка и во цената ти е вклучена и монтажата.@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
Od kaj ova?Башка и во цената ти е вклучена и монтажата.
Што вели еуровент во споредба со LN35VE?@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
3,5kw na -10, 3,0 na - 15. Z35 e edna od nekolkute 3,5ki shto se u stvari 3,5kiШто вели еуровент во споредба со LN35VE?
Генерално не сум чул да се жали некој од висока класа на панасониците. Може да е одличен ако има барем 3.5KW на -7.
Ја незнам шо се мислиш!?Ln35 e 30k poskapa :/ panasonicot e 52k