- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
koga sme ke 10 godisna garancija i LG dava bezuslovna 10 godini garancija na kompresor
DUAL INVERTER
DUAL INVERTER
Attachments
-
50 KB Прегледи: 13
@Strelec ko sto gledam odbelezani sme vo energetskata nalepnica vo colder ne average climate
Godisna potrosuvacka 2751kw
A energetska efikasnost
Procitaj ja garancijata DOBRO, pa posle kazuvaj detski raboti.koga sme ke 10 godisna garancija i LG dava bezuslovna 10 godini garancija na kompresor
DUAL INVERTER
Dava 10god.garancija.na.rabota okolu kompresorot .koga sme ke 10 godisna garancija i LG dava bezuslovna 10 godini garancija na kompresor
DUAL INVERTER
Кој лик човече секој божји ден сум се пофасциниран со тоа колку испревртена може да биде одредена личност. Да знаеш точно која продавница со колку клими располага во секоја недела е фасцинантно. Па од Сетек нема поточна продавница и секогаш имаат точни податоци во која продавница дали има на лагер нешто или нема. Ама не, наеднаш сега сите клими ги однесоа во Рузвелтова за да се лажат луѓето и да купат. На ова и Спилберг завидува.
Прегледај го приврзокот 198949
Се прашувам зошто и овој модел не го префрлиле во Рузвелтова за да се продава повеќе. ЦЦЦ
Значи на -7 има COP 3.01 ?
Значи на -7 има COP 3.01 ?
Аха, значи тие 3.2kw се некој замислено потребни кои ги испорачува за да ја исполни својата функција, или тие се максимум што може да ги испорача?Не.
На -7 при 3.2kw има 3.01COP.
На -10 при 3.6kw има 2.4COP.
Не е само температурата битна туку и испорачаната топлина. Зошто на -7 при 3.6kw ќе има околу 2.5cop, а на -7 при 2.6kw ќе има 3.6cop.
Три патаметри се врзани, а не два.
Ne deka go branam covekov, ne mi e toa poentata, no ednava klima mu e vo spalna i toa duplo pomala od mojata, po izgledot na neshatata. Jas vo mojata spalna nad 22 stepeni nemam zadadeno temperatura dosega, zadavam 24 samo pred da vlezam da se kapam vo WCto shto go imam vo spalnata. Duri i 22 imam cuvstvo kako da mi e mnogu toplo.Eve kako se great "Eftino" i imaat mali smetki so Toshiba
Zadadena 20C i sedat po gemperi a klimava dignala perki i odmara, neraboti a brka COP ugasena
Na 0:27 sekundi od videoto ....spie Toshibava
Uste ko ke zavrti perki da proveri Senzorot dali e normalen ili ne e ke vikaat u pomos panelka