Како што пишав свесен сум дека е постара пумпа со постара технологија, но пред да ја сменам сакам да видам како ќе работи и дали воопшто треба да ја сменам или да ја оставам уште некое време. Инаку внатрешната не видов каква ознака има ама едно е сигурно далеку е од слимПрилично стара серија ова FE... вика HyperInverter со 73% капацитет до -13С... баш ме интересира што искуство ќе имаш од 10+ год стар модел.
Сервисно не успеав да најдам, сигурно ова е точниот модел? MUZ-FE12NAH некој наоѓам, такозвани Mr.Slim за амерички пазар.![]()
Mitsubishi Electric Cooling & Heating MSZ-FE system
Learn more about the MSZ-FE Mitsubishi Electric Cooling & Heating systems. Innovative technology delivering powerful solutions.youtu.be
Ај и за ова ако сакаш прати некој пример... линк... или официјален сајт од кинеските модели како теслиниов.
Иначе ова од искуство кажуваш или онака лично мислење? Си возел/си се возел во Тесла до сеа?
Милион сумњам дека има ама ете неколку може и да има подобри или бар на ниво од Тесла....
Во Шведската можи имате веќе и примероци да се возат а ние тука кутрите на јутуб ривјуа за тоа Теслата само мојме да видиме.
на темата за електрични возила сметам дека не треба да се продолжи дискусијата тука,но еве ти неколку линкови доколку сакаш да истражиш
www.nio.com
www.heyxpeng.com
www.bydauto.se (ради локацијата ме носи на Шведска страна дали имаат и глобална не знам)
www.lynkco.com/en
збориме за електрични возила, авто пилот и слично не е тема на разговорот бидејќи секако е софтверски и не е поврзано со возилото како возило
Да ти одговорам на прашањето дали сум возел тесла: Да, модел 3 и модел Ѕ