Si ja kupiv ovaa .. https://klimi.mk/product.php?id=249
Drvata gi bataliv ama.sekirata ne .. ako ne me stopli i ako mi trosi fazla od 2bona mesecno ce i ja udram sekirata neze [emoji2957]
Tvoj e izborot....i ne me poslusa da zemes 2 poslabi klimi za ista cena dvete za 50k... Amber12 e prejaka za vo 25m2 i vaka postavena kako sto mislis da ja namontiras tesko da ti ja zagree spalnata.
Ako ti e edna prostorija togas ok
Segasnite modeli na Tesla klimi se proizvedeni vo fabrikata za klimi na AUX taka da treba da se solidni so kvalitet koja cena e inverter klimata sto sakas da ja kupis.
no kako sto kaza ako na minusni temperaturi imas problem so toplina togas dopuna so panelot bidejki nemas izolacija.
Daj kazi koj dava taka na rati i nie da zememe tuka od forumov da napravime promet ( mala sala )
Автоматски споено мислење:
Vaka izgleda vnatresnata edinica na novite inverter klimi tesla proizvedeni vo fabrikata vo AUX.
Eve edna novost za "klime" da ne se blamira, AUX ima vecna zabrana za izvoz vo Emirati, od pricina sto lazira kapaciteti.
Zatoa za AUX molk, klimite im se katastrofa.
Eve edna novost za "klime" da ne se blamira, AUX ima vecna zabrana za izvoz vo Emirati, od pricina sto lazira kapaciteti.
Zatoa za AUX molk, klimite im se katastrofa.
ako e vistina ke ima na google ili kaj sto si cital nemozi vo vesnik da go pisuva toa sigurno go ima i na internet daj link da vidime ajde i ti veruvam 100%
ako e vistina ke ima na google ili kaj sto si cital nemozi vo vesnik da go pisuva toa sigurno go ima i na internet daj link da vidime ajde i ti veruvam 100%
MENAFN - Saudi Press Agency)
Riyadh, Jumada II 23, 1439, March 11, 2018, SPA -- Saudi Standards, Metrology and Quality Organization has announced the suspension of registration of Chinese (AUX) factory products, adding the factory to the blacklist, and coordinating with the General Customs Authority and the related parties of Saudi Energy Efficiency Program to prevent the entry of these products into the Kingdom of Saudi Arabia.
@Goosy@Fikshe1989@Strelec@Sv B
Муабетов е стварно бош! Па у старт се знае дека Аукс се тиња,ама затоа е таква и цената! Ко воли-нек изволи!
За конкретната клима дури и имаат наведено во спецификација максимална моќ на греење од 6800w што по сите стандарди е слабо,дури ни до цели 7kw не стасува за да се рачуна за 24-ка.Може лажеле за друго,ама ова реално изгледа,и реално е слабо.
Човекот си бара ефтина клима што ќе го топли со КОП 2-3,и ќе го добие тоа!Во секој случај поекономично од панел со КОП1.
Немаат сите среќа да бираат меѓу фх50,з-тке50 или сузуми 18ка.
Hansol GWH12TB-S3DANA2D modelot so cena 36.990 e rasprodaden i nema veke da se nosi. Odlicen model koj zgreal mnogu domovi.
Veke ne se proizveduva toj model i nema da go ima vo ponuda, za site tie sto zakasneto mi baraat Hansol, Hansol nema i nema da go ima.
Sve e prodadeno.
Hansol GWH12TB-S3DANA2D modelot so cena 36.990 e rasprodaden i nema veke da se nosi. Odlicen model koj zgreal mnogu domovi.
Veke ne se proizveduva toj model i nema da go ima vo ponuda, za site tie sto zakasneto mi baraat Hansol, Hansol nema i nema da go ima.
Sve e prodadeno.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.