Најдобро соло?

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Никогаш не би ставил вакво соло во најдобри.

Некои метал бендови само гледаат да се побрзи и побрутални, и не гледаат дека пола од солажите им се фалшеви...
Некрофагист имаат извонредни солажи, незнам кај слушна ти фалшеви :)
Пред да искоментираш нешто на темава, барем преслушај ја добро солажата.

F

FallenHypaspist

Гостин
Некрофагист имаат извонредни солажи, незнам кај слушна ти фалшеви :)
Пред да искоментираш нешто на темава, барем преслушај ја добро солажата.
Golem pocit za ova...samo svati na niv uvoto ne im e do taj stepenpa da mozatda susat takvi zverski stvari.....

INAKU LUGE STO PODRAZBIRATE VIE PO DOBRO SOLO????
Samo da e melodicno ...ovo ono...epa ako taka gi ocenuete...togas Stevie R.V ,BB King ....itd itd...gi pravat najdobrite sola.......6 tona nema greska nema nemelodicnost...

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
btw bas bi sakal da vidam vase razmisluvanje za Buckethead....stay\m/
Многу луѓе кои ги познавам даваат негативни коментари за Бакетхед, иако незнам зашто. Музиката негова е многу психаделична, онака технички одлепена, издувана :)
[SIZE=-1]Последно од кофоглав го слушав Cuckoo Clocks of Hell - совршенство од албум[/SIZE].

F

FallenHypaspist

Гостин
Многу луѓе кои ги познавам даваат негативни коментари за Бакетхед, иако незнам зашто. Музиката негова е многу психаделична, онака технички одлепена, издувана :)
[SIZE=-1]Последно од кофоглав го слушав Cuckoo Clocks of Hell - совршенство од албум[/SIZE].

Mora da e za izduvanosta i psihadelikata....ako e za izduvanosta sekoj gitarist so solo kariara se duva neli:D:DSpored mene bolje e nego bilo koj od G3 iako tolku gi falat...Ali sepak kaj sekoj prv vo predvid doaga vkusot!!!! Stay \m/!!

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Golem pocit za ova...samo svati na niv uvoto ne im e do taj stepenpa da mozatda susat takvi zverski stvari.....

INAKU LUGE STO PODRAZBIRATE VIE PO DOBRO SOLO????
Samo da e melodicno ...ovo ono...epa ako taka gi ocenuete...togas Stevie R.V ,BB King ....itd itd...gi pravat najdobrite sola.......6 tona nema greska nema nemelodicnost...

Од кај па знаеш мене до кај ми е увото стасано?

Свирам со години, знам јас што е солажа и што не е...

А тоа поставеното соло по вкус не ми лежи, а за фалш не е, ама ги има милијарда слични, да не речам исти...

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Никогаш не би ставил вакво соло во најдобри.

Некои метал бендови само гледаат да се побрзи и побрутални, и не гледаат дека пола од солажите им се фалшеви...
Од кај па знаеш мене до кај ми е увото стасано?

Свирам со години, знам јас што е солажа и што не е...

А тоа поставеното соло по вкус не ми лежи, а за фалш не е, ама ги има милијарда слични, да не речам исти...
WTF?
Зошто тврдиш дека солажите им се фалшеви кога знаеш дека не се? Не ја гледам поентата во тоа:uvo:. Ако не ти се допаѓа солажата, така напиши. :)

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
ево слушнете го ова и кажете дали не е ова најдоброто соло на сите времиња!!?:cuc:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Mene najubavo mi e od Brayan May - Invisble Man(Queen)

A za da si go slusam vaka naubavo mi e
Gary Moore - Still Got The Blues

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
;)

ево слушнете го ова и кажете дали не е ова најдоброто соло на сите времиња!!?:cuc:
Инаку навистина добра солажа...

еве и нешто одмене да слушнете ;)

Mислам дека навистина заслужуваат да се ислушаат...

Член од
18 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
5
spored mene ne mozam da kazam deka e najdobro solo.... ali sepak soloto na "MOTORI-Divlje Jagode":motor:

Kajgana Shop

На врв Bottom