Најдобро соло?

• Креатор на темата Креатор на темата LP Fan
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не би ставил вакво соло во најдобри.

Некои метал бендови само гледаат да се побрзи и побрутални, и не гледаат дека пола од солажите им се фалшеви...

Некрофагист имаат извонредни солажи, незнам кај слушна ти фалшеви :)
Пред да искоментираш нешто на темава, барем преслушај ја добро солажата.

Некрофагист имаат извонредни солажи, незнам кај слушна ти фалшеви :)
Пред да искоментираш нешто на темава, барем преслушај ја добро солажата.

Golem pocit za ova...samo svati na niv uvoto ne im e do taj stepenpa da mozatda susat takvi zverski stvari.....

INAKU LUGE STO PODRAZBIRATE VIE PO DOBRO SOLO????
Samo da e melodicno ...ovo ono...epa ako taka gi ocenuete...togas Stevie R.V ,BB King ....itd itd...gi pravat najdobrite sola.......6 tona nema greska nema nemelodicnost...

btw bas bi sakal da vidam vase razmisluvanje za Buckethead....stay\m/
Многу луѓе кои ги познавам даваат негативни коментари за Бакетхед, иако незнам зашто. Музиката негова е многу психаделична, онака технички одлепена, издувана :)
[SIZE=-1]Последно од кофоглав го слушав Cuckoo Clocks of Hell - совршенство од албум[/SIZE].

Многу луѓе кои ги познавам даваат негативни коментари за Бакетхед, иако незнам зашто. Музиката негова е многу психаделична, онака технички одлепена, издувана :)
[SIZE=-1]Последно од кофоглав го слушав Cuckoo Clocks of Hell - совршенство од албум[/SIZE].

Mora da e za izduvanosta i psihadelikata....ako e za izduvanosta sekoj gitarist so solo kariara se duva neli:D:DSpored mene bolje e nego bilo koj od G3 iako tolku gi falat...Ali sepak kaj sekoj prv vo predvid doaga vkusot!!!! Stay \m/!!

Golem pocit za ova...samo svati na niv uvoto ne im e do taj stepenpa da mozatda susat takvi zverski stvari.....

INAKU LUGE STO PODRAZBIRATE VIE PO DOBRO SOLO????
Samo da e melodicno ...ovo ono...epa ako taka gi ocenuete...togas Stevie R.V ,BB King ....itd itd...gi pravat najdobrite sola.......6 tona nema greska nema nemelodicnost...

Од кај па знаеш мене до кај ми е увото стасано?

Свирам со години, знам јас што е солажа и што не е...

А тоа поставеното соло по вкус не ми лежи, а за фалш не е, ама ги има милијарда слични, да не речам исти...

Никогаш не би ставил вакво соло во најдобри.

Некои метал бендови само гледаат да се побрзи и побрутални, и не гледаат дека пола од солажите им се фалшеви...

Од кај па знаеш мене до кај ми е увото стасано?

Свирам со години, знам јас што е солажа и што не е...

А тоа поставеното соло по вкус не ми лежи, а за фалш не е, ама ги има милијарда слични, да не речам исти...

WTF?
Зошто тврдиш дека солажите им се фалшеви кога знаеш дека не се? Не ја гледам поентата во тоа:uvo:. Ако не ти се допаѓа солажата, така напиши. :)

ево слушнете го ова и кажете дали не е ова најдоброто соло на сите времиња!!?:cuc:

Mene najubavo mi e od Brayan May - Invisble Man(Queen)

A za da si go slusam vaka naubavo mi e
Gary Moore - Still Got The Blues

;)

ево слушнете го ова и кажете дали не е ова најдоброто соло на сите времиња!!?:cuc:
Инаку навистина добра солажа...

еве и нешто одмене да слушнете ;)

Mислам дека навистина заслужуваат да се ислушаат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom