Најдобри кондоми?

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
vo prolazite od trgovski prema kej :)

Член од
12 декември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Spored mene Durex, Uvek gi koristanm Durex koga pravam so Kondom

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Иако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
(Оние што ги пробале:)
И чисто информативно ме интересира колку пари се Тројан...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Иако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
Тројан ти се 70-80 денари така нешо.

I

InF3cTeD

Гостин
мене....користев Дурекс Тингл и ми пукна :kesa: шо значи ги исфрлив тие од употреба и сеа користам Durex Love....нај погодни ми се моментално

Член од
29 јули 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Mislam se znae najdobri Kondomi se DureX..
jas koristev Durex Love sega se prevrliv Na DureX fantasy(imaat ubav miris:P)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Да да се случило дурекс да пукне,мислам дека беше класик,ама не сум сигурен.За издржливоста сите се издржливи со својата намена,ама екстра сејф по името ваљда се најдобри.Не сум пробал екстра сејф а ни ултра тин,класик си е класик.:smir:

Член од
6 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Ги процитав кондомиве што сте ги препорачале и отварам сајтов да видам со е финтаа. Кондомиве ги нема :S
Шо е финтава со вие Love и fantasy, што ги прави посебни.
BTW Колку пари се DureX ???

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ги процитав кондомиве што сте ги препорачале и отварам сајтов да видам со е финтаа. Кондомиве ги нема :S
Шо е финтава со вие Love и fantasy, што ги прави посебни.
BTW Колку пари се DureX ???
Ништо не ги прави посебни, освен шо се 4 во паковање и добиваш тетоважа плус со Love-от, за Fantasy не знам. Инаку Durex се од 100 до 120 денари, зависит какви и од која аптека. Ама ти препорачвам да не штедиш пари на кондоми.

Kajgana Shop

На врв Bottom