Nema kondom sto moze da me sobere :pos2:
Тројан ти се 70-80 денари така нешо.Иако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
(Оние што ги пробале
И чисто информативно ме интересира колку пари се Тројан...
мене....користев Дурекс Тингл и ми пукна :kesa: шо значи ги исфрлив тие од употреба и сеа користам Durex Love....нај погодни ми се моменталноИако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
(Оние што ги пробале
vo prolazite od trgovski prema kej![]()
Да да се случило дурекс да пукне,мислам дека беше класик,ама не сум сигурен.За издржливоста сите се издржливи со својата намена,ама екстра сејф по името ваљда се најдобри.Не сум пробал екстра сејф а ни ултра тин,класик си е класик.:smir:Иако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
(Оние што ги пробале
Ништо не ги прави посебни, освен шо се 4 во паковање и добиваш тетоважа плус со Love-от, за Fantasy не знам. Инаку Durex се од 100 до 120 денари, зависит какви и од која аптека. Ама ти препорачвам да не штедиш пари на кондоми.Ги процитав кондомиве што сте ги препорачале и отварам сајтов да видам со е финтаа. Кондомиве ги нема :S
Шо е финтава со вие Love и fantasy, што ги прави посебни.
BTW Колку пари се DureX ???