Nema kondom sto moze da me sobere :pos2:
Тројан ти се 70-80 денари така нешо.Иако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
(Оние што ги пробале
И чисто информативно ме интересира колку пари се Тројан...
мене....користев Дурекс Тингл и ми пукна :kesa: шо значи ги исфрлив тие од употреба и сеа користам Durex Love....нај погодни ми се моменталноИако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
(Оние што ги пробале
vo prolazite od trgovski prema kej
Да да се случило дурекс да пукне,мислам дека беше класик,ама не сум сигурен.За издржливоста сите се издржливи со својата намена,ама екстра сејф по името ваљда се најдобри.Не сум пробал екстра сејф а ни ултра тин,класик си е класик.:smir:Иако мислам дека Дурекс се најдобрите ме интересира дали му се случило на некој дурекс да му пукне? И дали сите видови се покажале исто ефикасни (во поглед на издржливоста) на пример оние најтенките.
(Оние што ги пробале
Ништо не ги прави посебни, освен шо се 4 во паковање и добиваш тетоважа плус со Love-от, за Fantasy не знам. Инаку Durex се од 100 до 120 денари, зависит какви и од која аптека. Ама ти препорачвам да не штедиш пари на кондоми.Ги процитав кондомиве што сте ги препорачале и отварам сајтов да видам со е финтаа. Кондомиве ги нема :S
Шо е финтава со вие Love и fantasy, што ги прави посебни.
BTW Колку пари се DureX ???