Најдобри комедии на сите времиња

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Вчера го дава на Канал 5 Лудница е!!:pos::pos:
Ако овој филм е лудница, тогаш сигурно ова е првиот изгледан филм во твојот живот.

Толкава нервоза при гледање филм никад не сум имал, потрошив саатипол од животов за ова срање од филм, зборот катастрофа е премногу благ за овој филм...

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66

Вчера го имаше на Канал 5 Лудница е!!:pos::pos:
Го имав гледано уште во летото. И ко видов реклама на Канал 5 си реков дај шо можам појче да ги предупредам да не го гледа. поглуп ФИЛМ здравје...
Пишман бев шо си потрошив време. Очекував пародија и сите оние глупости, али во овај филм дефинитивно само ГЛУПИ ГЛУПОСТИ има, ништо повеќе.

J

JOEY JORDISON

Гостин
Ако овој филм е лудница, тогаш сигурно ова е првиот изгледан филм во твојот живот.

Толкава нервоза при гледање филм никад не сум имал, потрошив саатипол од животов за ова срање од филм, зборот катастрофа е премногу благ за овој филм...
Зошто го нарекуваш срање?колку реално се отсликани ликовите од филмовите и е направена вистинска Пародија.Што не ти се свиѓа у филмот па толку да го критикуваш???Филмот иако е нискобуџетен Сепак Е направен во вистинска димензија Во она вистинско светло...Па што си трошел саатипол што не си го сменил одма чим не ти се свиѓал:toe:..Ајде кажи Која е според тебе Најдобрата Пародија??Epic Fail,Superhero,The Comebacks Movie???

Го имав гледано уште во летото. И ко видов реклама на Канал 5 си реков дај шо можам појче да ги предупредам да не го гледа. поглуп ФИЛМ здравје...
Пишман бев шо си потрошив време. Очекував пародија и сите оние глупости, али во овај филм дефинитивно само ГЛУПИ ГЛУПОСТИ има, ништо повеќе.
Хмммм!

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Да ја затвориме темата со филмот у кој Жан Рено и Жерар Депардје бегаат од затвор, а не знам како се вика (да, кој го најде - зеленко). Посмешен филм од тоа, амин.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Зошто го нарекуваш срање?колку реално се отсликани ликовите од филмовите и е направена вистинска Пародија.Што не ти се свиѓа у филмот па толку да го критикуваш???Филмот иако е нискобуџетен Сепак Е направен во вистинска димензија Во она вистинско светло...Па што си трошел саатипол што не си го сменил одма чим не ти се свиѓал:toe:..Ајде кажи Која е според тебе Најдобрата Пародија??Epic Fail,Superhero,The Comebacks Movie???
Потрошив саатипол затоа што го гледав во друштво, а во пракса ги догледувам филмовите до крај.

Ретко гледам комедии, пародии пак воопшто, од пародија го имам гледано Superhero и сите делови на Scary Movie. Некој дел од Страшен филм ме насмеа, првиот на пример, другото од пародија нити ме интересира, нити сакам да го гледам.
Твој проблем е што гледаш пародии, јас таквите типови неможам едноставно да ги сфатам, трошиш време за безначајна работа. Али сепак секој си има свој вкус, па колку и да е бизарен.

П.С. Болд: Ваљда си мислел на Epic Movie, али ок, не си згрешил многу ионака сите наброени ти се epic fail.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
1. The Hangover (најјак според мене.. уште 100 пати да го гледам, пак ќе се смеам)
2. Me, myself & Irene
3. Ivkova slava

:back:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Ретко гледам комедии, ама американскиве ме насмеале:

Idiocracy.
Superbad.
И донекаде Sex Drive. Aма донекаде.

Член од
30 мај 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Posledni komedii sto gi imam gledano se :

Pool boys
Cop out
I hope they serve beer in hell 2009

site 3 se dobri

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Монти Пајтон,

Толку....:pos2:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Викенд на мртовци.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не гледам премногу комедии, а многу лесно може да се случи она што ми било ептен смешно пред некоја година, сега да ми е тиња.

Монти Пајтон (сите филмови што сум ги гледал), дел од филмовите со Лесли Нилсен, Еди Марфи на времето, како и голем дел од опусот на Џим Кери.
American pie 1 & 2, нешто од Кевин Смит. Отприлика тоа е она што ми текнува сега.
Најдобро не би одвојувал, оти тогаш се` би се свело на Монти Пајтон, Чаплин и сл. Мислам дека комедијата како жанр многу повеќе се реализирала на телевизија.

Kajgana Shop

На врв Bottom