Најдобрите авиони од хартија

d r a g a n

Чаве
Член од
13 мај 2009
Мислења
352
Поени од реакции
82
Мала диедрала, ама најверојатно ќе ја зголемам доколку планирам да го летам и слики од wingtips шо ги напрајв, ама не сум сигурен дека ќе ги ставам, ради тежината

d r a g a n

Чаве
Член од
13 мај 2009
Мислења
352
Поени од реакции
82
пропелерот шо го имав напраено пред некој месец два, како да знаев дека ќе ми треба за некој модел :) 13см дијаметар... уште лакирање му треба

d r a g a n

Чаве
Член од
13 мај 2009
Мислења
352
Поени од реакции
82
абе за ќеф е ова, батали шо мисли друг или како го оценва :salut:

S

smart ass

Гостин
Перица поповски-воздухопловни радио управувани модели ја имаш?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.891
Поени од реакции
30.814
Ja imav edno avionce od balsa so lastik, propeler i trkalca.
Toa bese pred edno 7-8 godini go kupiv od eden covek tuka u Stip za 250 denari. Mnogu mi bese intersno si imase sema i po nego go sklopiv i letase dobro.
Ne znam dali sega ima da se prodavaat vakvi, mozebi vo modelarskiot klub da ima. Ako imate nekoja sema za avionce daj pratete mi. Ama nekoe sto ke leta ne mora da bide F-16 ili nekoi takvi.

d r a g a n

Чаве
Член од
13 мај 2009
Мислења
352
Поени од реакции
82
Ja imav edno avionce od balsa so lastik, propeler i trkalca.
Toa bese pred edno 7-8 godini go kupiv od eden covek tuka u Stip za 250 denari. Mnogu mi bese intersno si imase sema i po nego go sklopiv i letase dobro.
Ne znam dali sega ima da se prodavaat vakvi, mozebi vo modelarskiot klub da ima. Ako imate nekoja sema za avionce daj pratete mi. Ama nekoe sto ke leta ne mora da bide F-16 ili nekoi takvi.
јас не го работев со план, ама можам да ти дадам груби димензии ако сакаш, а ги имаш и сликите, па би требало да се снајдиш...

Kajgana Shop

На врв Bottom