Најдобар централен одбранбен играч!

Анкета - Најдобар централен одбранбен играч!

• John Terry (Chelsea)

Гласови: 76 20,3%
  • Carles Puyol (Barcelona)

Гласови: 31 8,3%
  • Rio Ferdinand (Manchester)

Гласови: 75 20,1%
  • Alessandro Nesta (Milan)

Гласови: 57 15,2%
  • Philipe Mexes (Roma)

Гласови: 7 1,9%
  • Fabio Cannavaro (Real M.)

Гласови: 23 6,1%
  • Ivan Cordoba (Inter)

Гласови: 16 4,3%
  • Ayala (Valencia)

Гласови: 1 0,3%
  • Alex (Chelsea)

Гласови: 1 0,3%
  • Некој друг (наведи)

Гласови: 87 23,3%

• Вкупно гласачи
    374
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 октомври 2008
Мислења
170
Поени од реакции
11
abe ovie navivacive na mancester znaci kolku isfilmani ste.pa site vashive ajde najdobri se ajde i ronaldo e najjak i vidic mu nema ramen skros najjak e i golmano vi e najjak i napado se vi e najjako.kako me nervirate sega kaj vas se e PERFECT.ste nemale promashen trasnver.abe bog da cuva
A sto, koj e podobar, kazi za koj navivas i da vidime koj ti e najdobar vo timot?
Ronaldo go proglasija za najdobar i stricnjacite, Vidic go predlozija za najdobar odbranben, znaci vredi, glup si ti izgleda. Ako ti se UNITED trn vo oko, ne gledaj fudbal zs uste dolgo ke dominiraat!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
abe ovie navivacive na mancester znaci kolku isfilmani ste.pa site vashive ajde najdobri se ajde i ronaldo e najjak i vidic mu nema ramen skros najjak e i golmano vi e najjak i napado se vi e najjako.kako me nervirate sega kaj vas se e PERFECT.ste nemale promashen trasnver.abe bog da cuva

друже Роналдо со самото тоа што ги доби наградите е доказ дека е најдобар фудбалер моментално во светот а за Видич не можеш да кажеш ни еден лош збор оти во последниве 3 сезони 1 кикс или 2 ако има направено тоа го нема ниеден друг играч + во секој дуел во кој влегува не размислува дали ќе се повреди или не него најважно му е да му ја земе топката на противникот и да не го повреди а од таквите ситуации он секоаш го крка подебелиот крај последно беше со Мартинс некна ...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
hey
jas ne rekov deka ne e dobar ronaldo.samo me nervira oti site vie na mancester navivacite,se palite na vashive fudbaleri.ronaldo vo red nemam zborovi zver e.ama sega vidic najdobar pa nz hajnze ne bil promashen transver anderson zver bil(a gol nema daeno ZVEROV)...me nervira sho se pravite deka se vi e najjako vo timot.na teri mu nema ramen ni vidic ni nikoj.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
hey
jas ne rekov deka ne e dobar ronaldo.samo me nervira oti site vie na mancester navivacite,se palite na vashive fudbaleri.ronaldo vo red nemam zborovi zver e.ama sega vidic najdobar pa nz hajnze ne bil promashen transver anderson zver bil(a gol nema daeno ZVEROV)...me nervira sho se pravite deka se vi e najjako vo timot.na teri mu nema ramen ni vidic ni nikoj.

темава е за најдобар одбрамбен затоа остај го Роналдо настрана за него на друго место ќе правиме муабет ... а ти кај сакаш оди читај по интернет ке видиш дека Видич е најдобриот одбрамбен играч на денешницава !!! Тери може вода да му носи на Видич !!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
hey
Не сме ние криви што кај нас играат најдобрите играчи:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе овој најдобриов според многумина од вас Немања Видич дури од што е толку добар го нема на анкетава.. :pos:

Џон Тери и тачка!
А анкетава е правена од член на кој ова му е прва тема на форумов и датира од 2007 :). Најдобро модераторите да ја ресетираат анкетава и да вметнат и други опции.

Добро, ајде, ќе видиме. Аман, нека дојде таа судна среда веќе, на секој пост, враќаш со „Ќе видиме во среда“.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Видич сезонава е во форма, ама уште треба да учи од чичко ФЕрди:)
Физички е јак,моќен, добива дуели со глава(типичен убиец:како ЈАп Стам) но го нема тоа шо го има ФЕрди:искуство и работа со топка.

Но сепак мислам дека најдобар е ФЕрдинанд...иако има проблеми со повреди сезонава.:smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Немања Видиќ, секогаш е сконцентриран на натпреварите до максимум, а тоа е најважно.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
57
Поени од реакции
1
Во моментов Немања Видиќ е еден ако не и најдобриот централен дефанзивец во светот што значи дека е комплетен играч и би сакал да го видам во редовите на Милан :tv:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Во моментов Немања Видиќ е еден ако не и најдобриот централен дефанзивец во светот што значи дека е комплетен играч и би сакал да го видам во редовите на Милан :tv:

ќе го видиш дури кога Фергусон нема да смета повеќе на неговите услуги а се до тогаш ке биде во екипата на ШАМПИОНИТЕ !!!

Man United 4 Ever In My Heart !!!

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
I

InF3cTeD

Гостин
Лусио скоро на секој натпревар знае да изигра на највисоко ниво и да мотивира...затоа за мене е најдобар :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom