Најдобар сум во...?

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Некогаш си мислам дека нема една ствар во која што можам да кажам дека сум најдобар.
Затоа ќе кажам дека сум најдобар во секогаш бидење втор по „добрина“ .

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
во уништување... јадниот мој иден сопруг.. ќе треба добро да се осигура :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Најдобар сум во додворување аууу леле секаде сум се додворувал на пазар, во маркет абе тотално секаде и во менување девојки абе тоа како мокти чорапи ги менувам..

Член од
27 март 2011
Мислења
362
Поени од реакции
163
mnogu me biva za pisuvanje,na mala vozrast duri pisuvav i knigi,i na site im se svigaa.krivo mi e sto ne znaev kade da se obratam da gi izdadam i seuste ne znam.me biva za crtanje japanese anime i manga ama sakam da crtam dobro kako i lugeto od cii stripovi izlegle mnogu anime serii.stvarno me biva za crtanje i pisuvanje.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
брза географија и анатомија , и да ги изнервирам моите дома барем така они викаат :(
--- надополнето: Sep 18, 2011 12:56 PM ---
брза географија и анатомија , и да ги изнервирам моите дома барем така они викаат :(
а да и самодеструктивност дефинитивно, ми нема рамен

B

Black Guard

Гостин
Меѓусебна соработка и помош на тие кои им треба-тоа е добрата страна а лошата е дека имам и спротивен екстрем.

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Pa najdobra sum vo sozdavanje haos, za nepuna minuta :) i krsenje mobilni....

Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
во многу работи сум добра но нема кој да ме пофали најмногу во пеење свирење пишување на текстови за пеење дружење комуникација .... во работење во спортот - одбојката и кошарката ,,,,

Kajgana Shop

На врв Bottom